Kayıt ol

LinkBack Konu Seçenekleri
Eski 25-12-2011, 14:24   #1

zafa38 - ait Avatar

Otomobil: Seat Cupra TSİ

zafa38 - MSN üzerinden Mesaj gönder Send a message via Skype™ to zafa38
Revo stage 1 Problemi

Beyler arabaya yazılım yaptıralı 2 3 hafta oluyor.
En yakın arkadasımla ilk denediğimizde (Polo GTİ 180 hp) 3 boy civarı geçiyordum.
DÜn akşamki denememizde araba resmen stoga döndü. Polo ile aynı yürüyorum.
Hava sıcaklıgı 1-2 dereceydi.
Problem ne olabilir?
Başına böyle bişey gelen oldumu ?
Yarın powershop ile görüşücem aklıma hiç bir ihtimail gelmiyor hatta araba 5. vitesde resmen bayılıyor...
zafa38 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-12-2011, 14:26   #2

H22Power - ait Avatar

Otomobil: Prelude 2.2vti

Akünün kutup başını söktüyseniz stock a dönmüş olabilir yada herhangi bir sebepten limp mode a girmişse yine stock haline çevirmiştir arabayı bayçu abi halleder merak etmeyin yarına kadar sabretmeniz yeterli olucaktır bence..

..::PASSATURBO1::..
H22Power isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-12-2011, 14:28   #3

zafa38 - ait Avatar

PASSATURBO1´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Akünün kutup başını söktüyseniz stock a dönmüş olabilir yada herhangi bir sebepten limp mode a girmişse yine stock haline çevirmiştir arabayı bayçu abi halleder merak etmeyin yarına kadar sabretmeniz yeterli olucaktır bence..
Yazılımı şöyle yaptık ben kendim garajda beyni söktüm kutup basını cıkarıp istanbula yolladık baycu abiye o çipleyi gönderdi.
Select cihazımda salı elimde olucak üzerine bidaha yazılım atıcam 97 modunu...
Teşekkürler...
Eski 25-12-2011, 14:29   #4

CeM öZeR - ait Avatar

Otomobil: Polo GTI

Diğer konuda ki 3 mesajımın toplamı gerekli tüm açıklamalar mevcut. Buna göre mantıklı bir açıklama gelmez ise aklımda ki revoyla ilgili tüm düşünceler olumsuz hale dönüşüp direktman evotech yazılım yaptırırım. Gözümle bunları gördüm. Konuyu okuyan herkes aşağıda yazdıklarıma göz atsın ona göre yorum yapsın lütfen.
------------------------------
Hadi bakalım buyur burdan yak revo stage 1 li,ngk iridium bujili, orta susturucu iptalli, revo kutu ici filtreli ibiza cuprayla, zır stock fabrika çıkışı orjinal 4 kapı cam tavan polo Gtı denendi ve aracım kafa önde yürüyor. Var mı bunun mantıklı bir açıklaması ? 7-8 kere denendi hepsinde aynı sonuç.
---
2-3. Vites yanyana. 4. Vites Cupra kapımda, 5. Vites arka tamponda. Çözemedim bu işi. Normalde de 2 boy geciyordum. 1 boy mu farketti bu araba ?
Techturkey.com Post 181
---

Ya iyide dostum zart diye yırtılacak hali yok ya geçen hafta denediğimizde benim depom tam sıfıra yakındı araba range'de 0 giderim diyordu zorla ikna etti denedik 2.5 boy önümde yürüdü bu araba. Nasıl iş? Şimdiki denememizde ibiza kendini stoğa mı çekti? Safa boşu boşuna mı revoya 1750 lira para bayılıyor çözemedim bu işi. Buna bir açıklık gelmezse kimse kusura bakmasında hayatta revo yapmam kim ne derse desin ben gözümle gördüğümü bilirim. Bugüne kadar ben en az 20 defa roll yaptım safayla. Bu ibizaların kaderinde mi var bi ibnelik çözemedim. İzmir de bocanegrayla denedim ondada sonuç aynıydı stockken geçemiyor. + chip yapılıyor yine geçemiyor. Nasıl iş akıl sır erdiremedim ben.

evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe

Son Düzenleyen CeM öZeR; 25-12-2011 14:32.
CeM öZeR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-12-2011, 14:35   #5

H22Power - ait Avatar

Otomobil: Prelude 2.2vti

Polo şuan için zafa38 nickli arkadaşın aracını revo tuned olarak kıstas almasın bence akü kutup başı olayı gerçekten arabanın yazılımını oem e çeviriyor limp mode da kontak aç kapa düzeliyor ki kutup başı sökülmüş beyin sökülmüş bu pozisyonda deposu boş olan şöför ağırlığı az olan geçer şeklinde sonuçlar meydana gelir kanaatindeyim. Revo çok köklü bir firmadır ve vag grubunda şuan tr de 10 araçtan 6 sında ortalama revo var geri kalanı custom yazılıma ihtiyaç duyan custom setuplar..

..::PASSATURBO1::..
H22Power isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-12-2011, 14:38   #6

zafa38 - ait Avatar

Revoya bende güveniyorum bakalım ama şaşırdım sorunu çözüceğiz inşallah...
Eski 25-12-2011, 16:42   #7

Otomobil: Scirocco

İki aracın standart olarak denenmiş videoları vardı nette polo zaten stock halde 2 3boy geçiyo diye biliyorum.

Old BUGEYE Mafia Member
" Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

RWD yanlarım demiş FWD sardırırım demiş AWD yahu gençler sizinle uğraşamam demiş....
alp1903 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-12-2011, 16:42   #8

CeM öZeR - ait Avatar

Otomobil: Polo GTI

İnşallah kardesim. Bugüne kadar ki 100 denememizden birinde geçtin. Hadi bakalım seviyorum seni üstesinden gelicez o sıkıntının.

evotech stage 2 , ngk iridium buji , itg+custom intake kit , custom garage downpipe
CeM öZeR isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-12-2011, 16:48   #9

63owen63 - ait Avatar

Otomobil: MK-VI JETTA TDI

polo cupradan daha iyi yürümüyor mu , yanlış mı biliyorum ?

Eger yanlış degilsem ve siz şuan poloyla beraber yürüyorsanız sonuç normal.

63owen63´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
"Biten ilişkinin ardından yine ilk değişen şey dns ayarları oldu, xhamster spec!''
63owen63 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-12-2011, 18:22   #10

zafa38 - ait Avatar

Beyler polo cupradan soyle iyi 1 2 3. viteslerde cupra kafa onde 4 de polo kafayi cikarip 5 te 1. 1.5 boy geciyor sanziman oranindan.
Onemli olan cupra revolaninca poloyu 3 boy geciyordu suan araba stock gidiyor yani stockta polo ile ne oluyorsa o oluyor...
Aracta sikinti oldugunu dusunmuyorum Az oncede serviste cihaza bagladik revo yazilimi gorduk aracta yuklu ama araba neden stock gidiyor bunu anlamis degilim :S
Teşekkür Edenler
Eski 25-12-2011, 18:23   #11

zafa38 - ait Avatar

CeM öZeR´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
İnşallah kardesim. Bugüne kadar ki 100 denememizden birinde geçtin. Hadi bakalım seviyorum seni üstesinden gelicez o sıkıntının.
Neyse kankis stage 2 de bol bol gecerim seni sen olmasaydin bn arabami kimle olcucektim sen bnm dynomsun
Eski 25-12-2011, 18:26   #12

zafa38 - ait Avatar

63owen63´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
polo cupradan daha iyi yürümüyor mu , yanlış mı biliyorum ?

Eger yanlış degilsem ve siz şuan poloyla beraber yürüyorsanız sonuç normal.
yazilimla cupra saglikli denemede kanimca 4 boy civari polonun onunde olur. Yazilimla cupra polo ile 150 ye kadar ayni yuruyorsa sikinti var demektir.
Eski 25-12-2011, 18:44   #13

Arasts61 - ait Avatar

Otomobil: JETTA

zafa38´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Beyler polo cupradan soyle iyi 1 2 3. viteslerde cupra kafa onde 4 de polo kafayi cikarip 5 te 1. 1.5 boy geciyor sanziman oranindan.
Onemli olan cupra revolaninca poloyu 3 boy geciyordu suan araba stock gidiyor yani stockta polo ile ne oluyorsa o oluyor...
Aracta sikinti oldugunu dusunmuyorum Az oncede serviste cihaza bagladik revo yazilimi gorduk aracta yuklu ama araba neden stock gidiyor bunu anlamis degilim :S
peki 4. vites senin araçda daha kısa olmasına rağmen geri kalması olayı nasıl açıklandı?
Arasts61 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-12-2011, 18:53   #14

zafa38 - ait Avatar

Arasts61´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
peki 4. vites senin araçda daha kısa olmasına rağmen geri kalması olayı nasıl açıklandı?
Mantikli bir aciklama olmadi bu konuda vwag ye mail bnce en temiz bilgiyi verir nedir bu polo cupra olayinin asli diye mail atmak lazim abi...
Eski 25-12-2011, 19:05   #15

öskür - ait Avatar

Otomobil: 35r ivo x--polo GtI

Kutup basini sokunce yazilim orjinalimi doner sacmalamayin ya
Sorun tamamen revo yazilimla alakali,limitorlerden dolayi araba 1-2 denemede hemen kendini kismaya baslio ve ne yaZikki tek sorun yazilimin tam oturmamis olmasi polo gtivda revo icin.30 tane falan program denemisizdir hepsinin sonucu dbn le belli
öskür isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-12-2011, 19:26   #16

Arasts61 - ait Avatar

Otomobil: JETTA

öskür´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sorun tamamen revo yazilimla alakali,limitorlerden dolayi araba 1-2 denemede hemen kendini kismaya baslio ve ne yaZikki tek sorun yazilimin tam oturmamis olmasi polo gtivda revo icin.30 tane falan program denemisizdir hepsinin sonucu dbn le belli
170lik tsi motorda da missfire sorunu yapıyor revo. bu forumdan bir arkadaş en son dayanamayıp stok yazılıma geçti. bobin buji ne varsa değiştirdi , başa çıkamadı.
en son gittiğinde 160lıklar için guncelleme var ama sizin motor için güncelleme yok diyip stok yazılımı atıp geri göndermişler. tabi geri ödeme filan yapmadan...
Arasts61 isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Eski 25-12-2011, 19:58   #17

fangio - ait Avatar

Otomobil: VW Golf GT & Yaris D4D MMT

Ayrıca 220HP olduğunu iddia ettikleri yazılım ile kendinden 40HP düşük arabayı sadece 3 yada 4 boy geçebiliyorsa bence vaat edilenin altında güç üretiyor zaten.

2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor...
fangio isimli üyemiz çevrimdışıdır. (Offline)   Alıntı ile Cevapla
Teşekkür Edenler
Eski 25-12-2011, 20:05   #18

zafa38 - ait Avatar

fangio´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Ayrıca 220HP olduğunu iddia ettikleri yazılım ile kendinden 40HP düşük arabayı sadece 3 yada 4 boy geçebiliyorsa bence vaat edilenin altında güç üretiyor zaten.
Yalniz benzin kalitesi ve tr sartlarinida dahil etmek lazim not 3 4 boy geciorum ama.revo safe moddaydi yani orta ayarlarda bi ayardaymis bana.soylenene gore...
Eski 25-12-2011, 20:07   #19

zafa38 - ait Avatar

öskür´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Keske 1 2 deneme yapip gecip sonra geri kalmaya basladaydi ama araba sogukken 30 dk yavas gezip isitip alistira alistira bastik hava zaten buzz gibiydi kisma durumuda bana mantiksz geldi ama dediginiz gbi yazilim sanki tam oturmamis gbi biseyler ters gidiyor...

Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu Seçenekleri

:::: Şu Anda Saat: 12:58 ::::