|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ANGRY BİRDS
|
Herkese iyi günler.
evde ki hesap çarşıya uymadı ailevi beklentilerim gerçekleşene kadar Kendi imkanlarım doğrultusunda bir serçe alacağım yılbaşından sonra. Bu serçeyi turbolamak istiyorum ve bu konuya biraz uzağım. Motor içi açılarak hem biraz yürümesini hemde çabuk kırılmamasını istiyorum parça konusunda önerilerinizi ve benim için değerli olan fikirlerinizi bekliyorum. motor & yürüyen & aktarma |
|||
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: M 1,2,3,4,5
|
turbo olarak ibiza cupra'nın turbosu olabilir veya tjet lerin turbosu olabilir.
__________________________________ Whey Protein + Creatin + Pompa = Yeminli Pompacı Rs Racing Garage Eşşek Cennetinin en ÇILGIN yancısı ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 1973 mercedes benz w115 240d & 1989 golf mkII 1.6gl
|
parca olarak onlara ne uyar ne kullanilir bilmiyorum ama ms ile falan injeksiyona gecmek bence yurumesi ve saglikli olmasi icin sart..
pistondu koldu falan burdan tavsiye gelir, sitede de vardir nasilsa bu isi yapmis olanlar.. tahminimce cogu is custom olur, eksoz manifoldu falan.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Civic 1.4is
|
Bir arkadaşım 124 turboladı geçtiğimiz yıllarda ama önce Şahin motoru ve mirafioiri şanzımanı swaplayıp sonra turboladı. Çok düşük bir bütçeyle yapılabiliyor eğer çıkma parça bulabilirsen.
__________________________________ Four wheels move the body, two wheels move the soul.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Taunus ( Cosworth project)
|
İlk işin çürük bi serçe almamak olsun, geçen sene 100 liraya sırf turbo olsun diye bi serçe topladık çıkma bit pazarından bi turboyla falan 2. gün kuleler koptu, 3. gün motoru aldık aşağı..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: passat b5
|
MS le enjekisyona geçmek daha mantıklı. swap yapan arkadaşlar hacim var diye şahine geçmişler sanırım. olmaz diye bişey yok üstündeki de olur araç 1.2 sanırım. ufak fındık bi turbo + ms le eğlenceli olur. motor işi kolay da diff şanzıman işi nolucak onu düşündünmü ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
konya draglarında bı serce vardi aksarayı temsil eden istersen telefon nuamranı verebılırım sana
detaylı bılgı ıcın http://www.facebook.com/video/video....50342245089905 __________________________________ p72+ectune sohc vtec olması için süreç bitti sıra rodajda project01 mkt cartech> car_tech@hotmail.com.tr
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Civic 1.4is
|
Hacimden dolayı geçtiler, bir de orjinal motoru saklayıp muayenede falan geri takıyordu. Zaten motor, şanzuman, diferansiyel çıkmacılarda çok ucuz ve bol miktarda.
__________________________________ Four wheels move the body, two wheels move the soul.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
1.24 nick li bi arkadaş vardı oda 124 turbolamıstı onun konusundan araştırabilirsin cogu şey ortaktır herhalde. topic in umarım devamı gelir merakla takip ediyorum.
__________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
arattırdım o nicki bulamadım arif diye bir arkadaşımız sanırım
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: 00 EURO ACCORD ATM LPG
|
uno turbo araştır al bin uğraşma 124 turbo işiyle..
![]() ufak ufak bi dünya para harcayacaksın yürümesi için.. bak bu hazır; http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...53174059/detay __________________________________ Asıl sancı uyandığında..
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: got diesel??
|
aa , bu turbo uno harika yaa. bundan nerden baksan bi 50 kilo daha atilir sanki. kapi döşemeleri iç döşemeler panzot fln .biraz daha ciddi ellerde gıdıklansa ne güç çikar acaba??
merak ettim şimdi.. |
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Olsa Fena Olmaz..
|
aynı kişiden bahsediyoruz.
__________________________________ *Çirkin araba yoktur, Pahalı yakıt vardır... |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: passat b5
|
kimse o fiyata uno almaz
fakat biçok kişinin hayali var bu sitede turbo uno yapıp ilk 3 vites sardıra sardıra gitmekk
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: 1973 mercedes benz w115 240d & 1989 golf mkII 1.6gl
|
bende bu aracin o kocaman ve tipsiz olan far silecek vs butonlarinin bulundugu sagli sollu konsollar var.. lan neyin bunlar neyin diye dusunuyordum sonunda bulmus oldum
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |