Ekran ic kismi toparlamis , manuel ve 1.8 olmasi yuklemek icin avantajli . Ama otvden fiyati ne kadar olcak acaba ? 90-100 arasi olur heralde
Ekran ic kismi toparlamis , manuel ve 1.8 olmasi yuklemek icin avantajli . Ama otvden fiyati ne kadar olcak acaba ? 90-100 arasi olur heralde
91.000 tl fiyat ile giris yapacak diye duymustum. Manuel ve 1.8 cok iyi de keske 1.6 turbolu motoru olup fiyatida 65-70 civari olsaydi
91.000.TL adil fiyat olmuş, umarım doğrudur. Renault 1618 cc. hacmindeki motoruyla clio RS için 120.000 TL'ler istiyordu. Demek ki neymiş, isteyince daha uygun fiyata satılabiliyormuş araç. İbiza cupra 1,8 motoruyla fiyat performans aracı olmaya devam eder bu fiyatlarla, tebrikler.
Bu arada bence kırmızı araca siyah jant gitmemiş, boğmuş otomobili. İleride jant boyatırsam aklımda siyah vardı, şu anda direkt sildim kafadan![]()
1.4 ü kısıp gönderselerdi çok daha güzel olurdu 170 hp gibi mesela. 65 e de bi hayli satmaya devam ederdi. 1.8 in de fiyatı kötü değil aslında alınan ÖTV ye göre . 1.4 gibi satmaz gerçi
fiyat iyi değilmi banamı oyle geldi ? poloda o fiyatlarda olursa iyi olur valla![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
DCC, sunroof vs gibi opsiyonlarla 100.000 lira bandına dayanacaktır, dsg opsiyonu da olursa 105.000 lirayı bulur. Bence mantıklı değil
Polo 6R GTI Project
Manuel cupra getirmelerinin ana sebebi fiyati uygun tutabilmek
Dsg ve dolu bi polo GTI in fiyati 110 bin falan olurdu
Benim bildigim Gti gelmiycek
Keske bu fiyata dsg GTI olsaydi o zaman almak isterdim
Ama dsg den sonra manuel arac cok cok zor geliyor hele hele Istanbul da puff..
arkadaşlar aracımda misfire hatası verdi 55000km de polo gti bobinlerden olabilir hemde sonrası için yatırım olsun diye R8 bobin aldım yine oldu bujiler bitmiştir dedim bujileri yine bkr7 2667 kodlu olanla değiştirdim yine oldu yazılımla alakalı olduğunu düşünmüyorum zaten stock avans soft yazılım var ve yeni yapılmadı yani ondan olsa daha öncede olurdu diye düşünüyorum oksijen sensöründe bi arıza varsa bu sebep olabilirmi çünkü birkaç kez o2 hatası vermişti birde open bank sensor 1 hatasıydı bu kattan önceki sensörmü acaba
selamlar.... polo gti için downpipe , filtre kiti ve intercooler arıyorum . 2. el uygun olması tercihlidir. ilgilenen olursa pm atarsa geri dönüş yaparım . şimdiden teşekkürler
İbiza cupra araca polarfis veya bu tarz bisey takan varmi
arkadaslar polo gti ima yay aroyorum eibach satan varsa goruselim urun kodu 0222 ile biten yay ariyorum 05327671000 ankara
son susturucu ne kullanıyorsunuz ? ses çok rahatsız etmeden aracı rahatlatmak için ilk bakımdan sonra takıcam birşeyler sessizlik hoşuma gitmiyor![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
ben ss kullanıyorum orta iptali ile beraber süper tok bi ses var aracı asla düşürmedi orta iptaliyle kat ta üzerinde arac stock tavsiye ederim
İlanlar harici ibiza cupra aranıyor cam tavanlı 2014-2015 öncelikli renk farketmez. Pm atarsanız seviniirm
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)