1.8 ler çoğalmaya başlayınca 1.4 cth lar ardından cav motorlar düşüş yaşarmı sizce??
1.8 ler çoğalmaya başlayınca 1.4 cth lar ardından cav motorlar düşüş yaşarmı sizce??
182 Rs -- 182 Rs -- Cth Ibiza Cupra
Şuanki aracımı satabilirsem direk alıcam gti , fiyatların düşecegi yok valla..blue gt ler biraz ucuz olsa mantıklı aslında ama yüksek. Sizlerinde yardımıyla bulurum inş temiz bişey
Edit: şöyle 2013 15 binde 4 kapı fena olmaz![]()
İbizalardaki makyajlı fr'lar (1.4tsi 150) singlecharge mı ? Yoksa twin charge mı ?
Eğer twin ise Motor kodları,motor dayanımı cupra ile aynı mı ? Yani cupraya yapılanlar fr'a yapılsa aynı güçler çıkar mı ?![]()
Sevgili arkadaşlar komple motor var elimde. Honlanma ihtiyacı dahi olmayan. Bir piston sekman seti atıp kullanabileceğiniz. Yada kol piston setupınızı üzerine kurup kendi motorunuzu strese sokmayacağınız.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Yazılımla 30 bg alamaz gibi. Dp yazılım dv 30 bg anca alıyor araçlar . Bence mekanik değişiklikler var. Turbo üst kapak vb. gibi düşünüyorum ben.
182 Rs -- 182 Rs -- Cth Ibiza Cupra
zamanında mini one ile cooper ikisinde 1.6 motor one 90hp cooper 110hp'di.
İkisinede yazılım yapınca hatırlamıyorum ama 125HP oluyordu.Sadece ecu'da yazılım farkı var deniyordu yanlışım olmasın.
ibiza FR ile Cupra zamanında çok baktım araştırdım fark yok gibi herşeyi aynı çıkıyordu.
Motorkodları aynı sadece bir tane son harfi değişik ama ikisinede yazılım yapınca aynı 210HP oluyor.
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Arkadaşlar herkese merhaba ;
Bu 1.4 tsi cth motorlarda ( ibiza cupra yada polo gti ) yağ yakma durumu aşıldı mı ? birde yakıt tüketimleri sakin kullanımda ş.içi ve dışı ortalaması nasıl ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)