Sunroofsuz Ibiza
Peloquin kilitli difransiyel
KW Clubsport
On arka sway bar
Yarim Cage
Sparco Koltuk
Remap
Downpipe
Filre kiti
Icini sok
Semi Slick
Piste harikalar yaratir.
Rollede sasirtir.
Hayır A noktasında olması lazım yani aslında A ile B arasındaki çizgide olması lazım.
Şimdi diyelimki siz yağı boşalttınız ve filtreyide değiştirdiniz 0 filtre taktınız.
Şuan motorda hiç yağ yok diyelim. Elinizde 4 litrelik yağ var ve hepsini koydunuz.
Dr'un dediğine göre sizin koyduğunuz bu 4 litre yağın 3.6 litresini motor kendisi alıyor. Diğer 400 gram'da sizin 0 taktığınız yağ filtresine gidiyor.
Bu koyulan 4 litre yağdan sonra yağ çubuğu kırmızıyla yuvarlak içine aldığım seviyede oluyor.
Mavi ile gösterdiğim çizgilerin arası 1 litredir. Eğer eksilirse buna göre ne kadar yağ eklemeniz gerektiğini rahat hesap edebilirsiniz.
Aslında direk B noktasında olmasıda bir problem değil ama daha öncede söylediğim gibi eğer aracınız yağ eksiltiyorsa ummadığınız bir anda yağ ışığı yanar ve eğer yanınızda yağ yoksa sıkıntı yaşarsınız.
Yuvarlak içine aldığım seviyede olması kafanızın rahat olmasını sağlar.
Zaten resimde gösterdiğim alttaki mavi çizgiye geldiğinde anca yağ ışığı yanar.
195 60 15 lassa iceways alsam mı diyorum kullanan bilen var mı? Bu lastiğe iten şey çivi takılabiliyo olması, başka bu tarz önerebileceğiniz lastik var mı çivi takılacak yani. Çivili lastik işe yarıyor mu onu da bilmiyorum gerçi ama
Bir de bu kar çorabı vb ürünler ne kadar etkili, kar paleti ne kadar etkili ve sağlıklı bir ürün? Dün ciddi bir kaza yaşadım şuan yaldur yaldır bu tarz ürünlerden arıyorum..
215/40r17 den hesaplayınca 195/60r15 olması gereken ebat olarak çıkıyor ancak katalogta kış lastiği için 185 vermişse doğdu olabilir dediğiniz.
Teşekkür ederim,orjinali 185 60 15 ama dün bu ölçüde lastikle başımıza olmadık iş gelince kıllandım açıkcası. Peki hangi model iyidir bu ölçülerde? Parasında değilim artık, yeter ki tutsun yolu ya..
Kışın ince olması daha iyi malumunuz
Zaten parası bişey değil bu ebat için en ucuzuyla pahalısı arasında 50 TL fark var.
17" e çıkınca uçuyor bende 17" alayım diye gitmiştim 500 TL li rakamlara çıkınca ne gereği var diyip 15" aldım gitti.
Açıkçası farklı testlere baktıkça hep farklı sonuçlar çıkıyor bakıyorsunuz totalde Michelin Alpin A4 iyi çıkmış başka bişeye bakıyorsunuz Ultragrip 8 çıkıyor başka bi testte Pirelli snowcontrol tepede
TR de kullanıcı yorumlarına bakınıp durun hiç bişey ifade etmiyecektir çünkü genel kanı geçen karda bi dik rampayı çıktım canavar gibi tırmandı dan öteye geçmiyor halbuki kar buz ıslak kuru ses vb bir sürü detayı var biz biraz yeni yeni kullanmaya başladığımız için acemisiyiz ..
Snowcontrol,Ultragrip,alpin bunlar iyidir seçim sizin..
orjinal polo saç jant + kapak 250 tl ye aldım 4 tane lassa 185 60 15 çıkma lastik dişleri %60-70 gibi 300 tl gayette güzel oldu yerler kar tutsun ilk işim denemek olacak inş yolda kalıp madara olmam![]()
//M Power
Bende bu üçlüden birini almayı düşünüyorum tam olarak alpin a4 kullanmıştım eski aracımda memnundum buna istinaden tekrar alabilirim. Yol sesi falanda umrumda değil zaten gerekirse müzik açar yüksek ses dinlerim. Yeter ki kelle koltukta gitmeyelim. Zaten kar buz oldumu çıkmama taraftarıyım ama mecbur kalınca çıkılıyor o durumlarda da en güvenli şekilde yolda olmak istiyorum. Teşekkür ederim tekrardan..
sa. polo gtı a kar lastiği takanlar bi yazabilirmi jant ve lastik ölçülerini. birde 15 teneke jant sığmıyormu ?
en iyi en uygun hangi ölçüler tecrübelerinize dayanaraktan söylerseniz iyi olur. bi karar verip alamadım.
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Aynen bende cupraya 15 golf4 sac janti ayirttim olurmu onler acaba? Arabayi garajdan cikaramiyorum buz erimeden, deneyemiyorum o yuzden. Deneyen var mi?
bu araç hakkında bilgisi olan varmı ?
Connecting site...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)