|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda Civic 1.6 IES
|
Merhaba rover 220 aracim mevcut hangi viteste oldugu farketmeden kickdown yapınca arac herhangi bir devirde tekliyor ornek 2000 rpm'den vites farketmeden 3500 rpm'e çıkana kadar tekliyor sonra devam ediyor 3500 rpm'den daha fazlasını denemedim işin açıkcası bir sorun olur diye bilen arkadaşlarımın tavsiyesine ihtiyacım var şimdiden teşekkür ederim
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
Sabah günceli
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
Widebandın varmı ya fakirdir yada çok cidddi zengin
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Ateşlemeyi(bobin - buji - buji kablosu) kontrol et derim.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Clio 1.6 16V
|
benzin yetişmiyordur belki gibi cok klasik bir tabir kullanacağım ama, aynı dert benim bmw 520 de de vardı.. gerçi bizimki hava girişinden kaynaklanan bir sorundu ama yinede hatırlatayim dedim
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
bonbinde çatlak var olabilir.. normal kullanımda sorun gözükmez ancak yüke binince çatlaklardan şase yapıyordur..
bobin + buji kabloları kontrol + değişme Son Düzenleyen XSi; 01-02-2012 12:45. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: GC8 STİ & FORESTER XT & ROVER 220 TC & ASCONA 400
|
Ateşleme sisteminde veya emme manifoldundan ecu içindeki map giden boruda bir sıkıntı olabilir.Ankarada RMG servisin (şaşmazda) sahibi Recep usta var bence ona uğra yıllardır rover'a emek harcayan ustadır,yardımcı olur.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Değerli fikirleriniz için çok teşekkür ederim hepsini not aldım, birer birer aracım üzerinde deneyeceğim
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 1.2 Muratjet
|
2006 fiesta'da aynı sorun vardı.buji+buji kablosu değiştirdim.olmadı.bobini değiştirdim sorun kalmadı.
ateşleme, hava akışmetre ya da tps olabilir.büyük ihtimal ateşleme gibi __________________________________ TURBOSUZ ARABA İSTEMİYORUZ
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |