|
|
#1 | |||
![]() |
Selamlar,
Bu aralar arabamı yükleme planları içerisindeyim, önceden bildiklerim ve şimdiki araştırmalarım çerçevesinde birkaç opsiyonum var, aslında bu opsiyonlar beklentilere göre değişiyor. Ancak maliyet / güç grafiğine baktığımızda en iyi tercih ortak düşüncelerle oluşabilir. Bu yüzden sizlerden fikir almak istedim.. Aracım standart gücü ile dynoda 160HP veriyor..Buna extra olarak opsiyonlar aşağıdaki gibidir... 1.OPSİYON ( +45HP / 1.750YTL. - TR.de Örnek Yok ) * Piasini Engineering Chip Tuning * Katalizatör İptali (Her İkisi De) * HKS Hi-Power Son Susturucu 2.OPSİYON ( +60HP / 1.500YTL.İkinci El Ürünler İle - Cumhur'un Sistem Benzeri ) * Hks EVC5 (Ort 0,9Bar) * Apex-i SAFC * Katalizatör İptali (Her İkisi De) * HKS Hi-Power Son Susturucu 3.OPSİYON ( Daha Fazla Tork İle +60HP / 3.500YTL. - Ranthor Ozan'ın Sistem ) * Czt Bonalume Kit * Katalizatör İptali (Her İkisi De) * HKS Hi-power Son Susturucu Son Düzenleyen KVC S3; 23-05-2008 13:25. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Senin gönlünden geçen
Mitsubishi Colt CZT 1.5 Turbo Mivec 210+Hp Bonalume Kit Coming Soon... Daha öncede yapıldı , Cum'un sistemde iyi ancak son seçenek yap derim. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
210 hp yazmıssın araba ıcın + bunalım kıt demıssınde. 210+60mı 3. secenek yoksa 150+ 60 mı?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Yok kardeşim, 210+ derken 210 ve üzeri veriyor anlamında söyledim..160+60 civarı yani..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: POLO 6R & ...
|
bu czt ler cok fena kafama takılıyo bu aralar
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
2.OPSİYON ( +60HP / 1.500YTL.İkinci El Ürünler İle - Cumhur'un Sistem Benzeri )
3.OPSİYON ( Daha Fazla Tork İle +60HP / 3.500YTL. - Ranthor Ozan'ın Sistem ) 2. secenek uygundur bence fazladan 2 lıra parcalanmaya gerek yok |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
Evet, direkt Czt için üretildiği için ve 2.opsiyona göre yaklaşık 70-80Nm Tork fazlası olduğu için gönlümden geçirmiyor değilim..Ancak aradaki 2.000YTL.ciddi bir rakam ve diğer eksikleri tamamlamak için şimdilik yeterli..Ama 2000YTL.ye 70-80Nm.torka değer mi Hp aynı iken...Elbette amacımız gücü arttırmak da yine bi düşünce işte... |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Megane 3 DCi 140 ps
|
__________________________________ kervan ters dönünce uyuz eşek başa geçer...
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
Seni az çok anlıyorum düşüncen sağlıklı cont. bi güç almak. Cum bu araçlar ilk çıktığında alan bi kardeşimizdir onun aldığı zaman bu kitleri falan duymuyordum ben. Aklının bir köşesinde kalacak 3. seçenek. Yinede CZT kullanıcılarının yorumu kararını verdirecektir sana.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
CZT 03; dostum bu CZT lerin yol tutuşu nasıl? Orjinal hali ile çok yüksek duruyorda...
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
Yol tusus pek iyi degil, bir de araca freeflow egzoz sevmiyor soylemistim msnden de....
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
TypeR ı satıp aslında bi CZT almak fena olmaz sanki
2. el fiyatları 25-27 civarı, yedek parçaları pahalı mı?
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Evet kardeşim, o aklımda...
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
Arkada 4 stop grubu war, sağ dış kırıldı benim, 302YTL.ye alındı. Artık hesap edin... |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
czt için EMs çıkarttılar Tr ye gelicek onu bekle derim ozaman snaa şöle bi güzellik sunayım
EMS + Header+ komple egsozt+ Evc(isteğe bağlı)+ FMIC =140 Beygir
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Doctor geldi.
|
|