|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: partner tepee-calibra
|
bu aralar ismini çok duymaya başladım bende aracımı turbolamak istiyorum fakat çok değil 0.3 -0.5 arası düşünüyorum tabi herkesin söylediğine göre daha fazlasını isticekmişim sonradan..
bu kit nasıldır ne sorunlar yaşarız veya başka bi kit varmıdır önerceğiniz ..şimdiden cevaplar için teşekkürler..
__________________________________ Sfi... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=17193
![]() a-z ye herşeyi olan bi kit al tak xs power kötü bi marka değil... __________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: rs13
|
ebayda ucuz olan ama tr şartlarinda fiyatlari 3 milyara cikan ki kit..
bende araştirdm biraz direk takan kullanan birini bulamadm..biri cin mali uzak dur 2 gun sora duman atarsn arabanda biter dedi biri yoo gzl kullanirsn sorunsuz 0.5lerde dedi...ama kotu diyenler genelde turbo araba kullanan arkdaslar umarm ii bilen bi arkdas aciklama yapar bizde tam ogrenmiş oluruz
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
daha iyi kitler b ulabilirsin çoğu parçası çinde üretiliyor sonradan sorun yaşayanlar çok
turbo, manifold alıp gerisini burda toplamayı deneyebilirsiniz http://www.full-race.com/catalog/pro...38c3ab564bee5e full race tercihimdir __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]()
Otomobil: SUBARU 01' WRX + 99' FORESTER TURBO / HONDA SCOOTER
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Çile bülbülü..
|
ben sorunsuz 6 aydır 0,5 barda gezen 2 adet civic 1,6 ies bir tanede si biliyorum... bende düşünüyordum bu kiti başka planlar yüzünden erteldim 0,5 e kadar bence ideal üstü için full race..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
bunu aldınız tamam ama yazılımı ne yapacaksınız? Enjektörleri ne yapacaksınız?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Hiç sevmediğim bir kit
turboları uzak doğu hatta turbonun wasgatesi hava girdiğinde bile patlıyabiliyor.Manifoldları çatlıyor.Bece xs powerı geç greedy yada full race gibi markalara bak |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
0.5 barda kesınlıkle enjektor ve yazılım gerekıyor
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
Yaw sonuçta bu kiti takıp 1 bar da basarsın ama 4. yada 5. basışta basacak motorun kalır mı bilemeyiz, ondan sordum.
SAFC ile olacak iş değil bu
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Sitede ultraliyo arkadaşımız satıyor bu kitlerden ondan detaylı bilgiler bekliyoruz
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
arda gene aynı arda
amaç belli arkadaşlar adam 0,4 basayım 170 hp alayım vtecelrle yürüyeyim yeter dio enjektör dedigin şey zaten kaç para vtec enjektörü takarsın olur biter.. çafalsın çuflasın 3 tede sarsın okadar.... bütçe olduktan sonra herkez biliyo en iyisini takmayı... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Ulaş hocam Turbo uygulamalarında çaflayım çuflayım düşüncesinin her zaman hayırlı sonuçlara sebep olmadığı tecrübe ile sabittir. Yine de herkesin bütçesi kendi kendine. İsteyen istediğini takar yapar, biz uyarmak istedik...
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Benim kite lafım yok bu arada, bu paraya bu kit fazla bile. Manifoldun kaynaklarını sağlamlaştırırsın, güzel bir turbo ve wg alırsın, o boruların hazır gelişi bile yeter.
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
Benim boşta duran 270cc enjektör ve megasquirt ecu'm var, bu kiti alıp bi eg civic'e koyup yürüyesim var
Fakat 4. turbo araba bir fazla görgüsüzlük olur.
|
|
|
|
|
|
#19 | |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
eğer kaynak sağlamlaştırılacaksa burdada çok iyi kaynak işi yapan ustalarımız var gerçekten kaliteli ürünler yapabiliyorlar belki şu an bu kiti kullanan çok yok ama yurt dışında biraz forum karıştırın manifoldun bırakın kaynak çatlağını komple yırtılanı gördüm bu nedenle motor kıranlar var, wgler, turbolar ayrı bir hikaye zaten çoğu turbo revizyonlu geliyor kitten biraz ekonomi yapalım derken ileride olabilecek sorunlar belki size kat kat daha fazla mal olacak, tamam belkide problem çıkmayacak ama kitlerin çoğunda problem var benim tavsiyem manifold alın, alabiliyosanız turbo alın gerisini burda toplayın gerçekten güzel işçilikle toplarsınız yağ hortumu rekor vs bunları gerçekten iyi yapabilen firmalar var ülkemizde kaynak işindede iyiyiz, şu an pek ülkemizde yapılmasada eğer turbo yapıcaksanız ağır vasıta turbosu kullanabilirsiniz tabi belirli işlemler yapıldıktan sonra genelde büyük türbinlerle geliyor hacimlerden dolayı uygun türbin ile sorunsuz kullanabilirsiniz __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 13:14 ::::

bu kit nasıldır ne sorunlar yaşarız veya başka bi kit varmıdır önerceğiniz ..şimdiden cevaplar için teşekkürler..

bende araştirdm biraz direk takan kullanan birini bulamadm..biri cin mali uzak dur 2 gun sora duman atarsn arabanda biter dedi biri yoo gzl kullanirsn sorunsuz 0.5lerde dedi...ama kotu diyenler genelde turbo araba kullanan arkdaslar
umarm ii bilen bi arkdas aciklama yapar bizde tam ogrenmiş oluruz