|
|
#1 | |||
![]() |
Arkadaşlar, ewimin çevresinde takılan bir trafik polisi sebebiyle artık kan kusacak vaziyete geldim. Adamın işi gücü yok benim peşimde sürekli, eve hangi yoldan gideceğimi şaşırmış vaziyetteyim. Egsoz sistemimden dolayı sürekli arabamı bağlamaya çalışıyor. Arabamda 60Mm.manifold sonrası komple düz boru ve gayette freeflow son susturucu var. Şayet son susturucumu orjinale döndürürsem gücümün kesileceğini düşünüyorum. Sizin yorumlar ne olur acaba öğrenmek isterim??
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Focus 1.6Tİ-vct, BMW e90
|
senın o sese normal polısın takması..
![]() 60mm cıkıslı ssle sesın barız azalır gıbıme gelıyo.... __________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for handling cars Best handling FWD car replica Focus St
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: 95 EG Coupe, Doblo, Fiarino, Caddy
|
![]() Bunun gibi bişey aılıcaksaksın polisin yanında araba kedi gibi olur azıcağın zaman açarsın sonuna kadar |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: civic
|
son susturucudan öncemi takılıyor bu aşırı ısınmadan sorun çıkarmazmı ki
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 95 EG Coupe, Doblo, Fiarino, Caddy
|
SOndan hemen önce takarsan sıcaklıkta min. olur
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Güzel işlevli bi ürün.Bu tikkos racing ürünlerini shipping ücreti almadan Türkiye'ye gönderiyo.Sohbet bölümünde konu açmıştım firmayla ilgili
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
Genis kazanli bir devil alip kafasini kes, duz boru kaynak ucuna..
Sesi de keser, performans da dusmez. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Bu sistem bildiğimiz jikleli egsozun bir değişik versiyonumudur?Yoksa aynısımıdır? Bir de bu ürünü satın alabileceğimiz bir link mevcut mu elinde? Bu arada egsozu geniş kazan yapmayı da düşündüm ama arabamın sesine hastayım o açıdan değiştirmek de istemiyorum..En son çare öyle birşey olacak..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: civic
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Misafir
|
güselmiş adamların site dizaynları çok hoşuma gitti
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: ibiza 1.9tdi pd130
|
nerden bulabılırız bunu.trde yokmudur
__________________________________ satılık pd130 ibiza http://www.techturkey.com/forum/otom...s-takasli.html |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Type r
|
Bu açma kapama değil mi ? heryerde bulunur ya 200 ytl gibi bir fiyattı yanlış hatırlamıyorsam kalitelileri.
__________________________________ Her çeşit California Scents için P.M. atınız |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Polo 1.6 TDi
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Otomobil: k20a2... UD corsa...
|
real exhaust fırması suan elektronık kontrollu vana sısteme sahıp bı susturucu urettı. selcuk soyledı dersen yardımcı olurlar 0212 637 65 19
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: www.budasepete.com
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
izmirde kullanan bir kaç kişiden duyduğum kadarı ile kurumdan dolayı bazen kapak kapanmıyormuş ve motoru zorlandığı için yanabiliyormuş.Onlarda gidip İzmirde Çankayada bi elektirikçide daha kuvvetli bir motor takıp bu problemlerini aşmışlar.
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Prelude 2.2vti
|
walla ister silencer tk ister vana ne olursa olsun uçtan bile bağlıyorlar ben artık pes ettim sona kadar düz boru sona orjinal susturucusu var 5-6hp kaybettiğim bakii ama ses yok ve polis orjinale hiçbirşey diyemiyor polislerle uğraşmak 5-6hp yada kaybetmek seçim senin her bağlanmak yaklaşık 250-260ytl ye maloluo muayene harcı ve muayene sırası beklemekte cabası umarım yararlı olabilmişimdir
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Bu jikleli egsoz tipi ürünlerde sorun çıktığında durum arabayı yakmaya kadar gidebiliyor. Onun yerine komple 60.lık egsozumun devamında son susturucuda yine içi 60.lık geçen bol elyaflı geniş kazan yaptırıcam egsozcuma, böylece yine direk çıkış sağlanacak ama maksimum sesi keserek, deneyince durumu paylaşırım. Minimum hp kaybı yaşayacağımı düşünüyorum..
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Fiat Tipo 2.0 16v
|
Bence orjinal son susturuya dön. Güç artırmaya yönelik farklı işlemler yapabilirsin nede olsa.
__________________________________ http://img17.imageshack.us/img17/2066/tipoctbr.jpg __________İŞTE SAPIK MANİSALI!__________ Son Düzenleyen tipo16v; 20-08-2008 13:50. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|