|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: 106GTI & GT30R civic D16
|
neye dikkat etmeliyiz?mesela hks ile tial arasında ne gibi farklar vardır?bunların karşılaştırıldıgı herhangi bi yer var mı?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: 2011 fd6 2008 cordoba
|
emre hks nın orjınal bow unu aldım ssq sesı ole guzel cıkmıyordu gıttım replıkasını aldım valla cok guzel ses verıyor sımdı
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
emrenin kasti ses degil sanirim . simdi bov secimi aslinda maf li map li araclar icin ikiye ayirabilicegimzi bir olay . fabrikadan turbo cikisli araclarda bov var . ama bunlar belirli bir psi a kadar basinci tutabiliyor . sonrasinda aftermarket bov alinabilinir . tabi atmosferik yada recirculation lu sekilde kullanmak aracin durumuna gore degisir . kimi bovlar 50/50 sekilde de calisabiliyor . eger basinc yuksekse en iyi tutabilicek bovu secmekte yarar var.hks diyaframli tial yayli diye biliyorum ben .hks deki diyafram vakum halindeykende acilabiliyor , tial daki yay degisebilen bir yay ayni zamanda .
__________________________________ Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Son Düzenleyen M_PROJECT; 29-09-2008 02:21. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: 106GTI & GT30R civic D16
|
evet evet ses degil...sanırım bozulmuş bnmki...yeni alıcaz bişiler..ondan sordum..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
param olursa tial alırım. HKS dizellerden sonra bende tüylerimi diken diken eden bi etki bırakıyor sinir olmaya basladım acıkcası. 5 metrelik yolda 10 kez cuflayan arabalar gördükce
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: sold: meggy 1.6 turbo, clio 182, mustang gt 4.6 V8 bought allroad 2.7 TT
|
Hks Replikanin basinc kacirdigi dogru mu bnde bazen 16psi bazen 14 psi basinc goruorm.
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: MKIV GOLF GTI
|
hksnin yeni ssq bow unda yay değişimi yada sertlik ayarı yokmu?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |