|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
Slm herkese dısel aracta ıntercooler buyutmek nasıl olur , per. acısından, masrafı ve ıslemler nasıl olur baska ne gereklıdır bıtek ıntercooler buyuttukmu bıtıyormu ıs . saygılrrr ...
|
|||
|
|
|
#2 |
|
Misafir
|
intercooler büyütme turbo büyümeyecekse pek gerekli değil bence. önce büyük turbo sonra ihtiyaçtan büyük intercooler derim.
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
Sanırım altta gösteriş olsun die büyütmek istiyo
__________________________________ "Siyahlar Karalanmaya, Beyazlar kirlenmeye mahkum" ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Misafir
|
Ha ben o işleri pek bilemiyorum
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: STARSCREAM (Megatron'un Sağ Kolu)
|
intercooler degişiminde turbo hortumları uzaması ve büyük bir intercoolerde eskisine göre lag yapabilir onun hariçinde güzel olur daha soguk hava her zaman iyidir bence...
__________________________________ Renault Sports & ///MPower
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
vaybe
.....
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: STARSCREAM (Megatron'un Sağ Kolu)
|
ne oldu sulhi abi gülüyon ?
__________________________________ Renault Sports & ///MPower
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
zamanında oda bu yollardan geçti ya ona vaybe demiştir
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
EcuFast
Otomobil: CARBON EVO & GOLF TDI
|
2.2 dizel vectrada stock turboya %20 intercollerını büyütüp komple egzoz yapmıştım. sonuç baya hissedildi. lag probleminden çok korktum ama lag yoktu artı araç otomatik şanzumanlıydı.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
hacim büyükse sorun olmayabilir ama ufakta büyük intercooler sorun olabilir
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Misafir
|
bnde bu cewapları arıyodum tesekkur ederım , altta buyuk olsun dıye felan deıl yani ,,, burda bırseyın cewabını orenmek ıcın konu actım. Mhbbet konusu olmak ıcın deıl ... O benzınlı araclara alttan cakma ıntercooler takanlardan deılızzz ... Bırseyşe r orenıp gerceklestırmeye calısıyozzz .... saygılarrr ... |
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
bi konuda ebatlar ? orjinal ebatları biliorus farz edelim,ne kadarlık arttırımdır yararlı olanı sizcE ?
|
|
|
|
#13 |
|
EcuFast
Otomobil: CARBON EVO & GOLF TDI
|
bence araç 1.3 te olsa 3.0 da olsa fabrikasyon olan intercollerın ona göre olacağı için %20 iyidir derim ben sadece çok az altlardan çalıyo çok az geç geliyo ama üstleride oluyo bu sefer arabanın geç giliyo dedim 2000 dd de gelicekse 2300 dd civarı geliyo bence bi egzoz sistemiyle desteklersen çok daha iyi ve güzel olurr
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: W124 300E
|
Fazla büyütürsen turbonun dolması 500devir kadar artar zaten en kral dizeldede tork 4000den sonra direk aşağı iner.Sen düşün artık hangi aralıklarda nasıl kullancağını.Bin kez vites değişitirirsin.
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: Prelude 2.2vti
|
|
|