|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
D16 ya uygun enjektör tipi nedir ? 0.5 bar gibi bir boost ta kaç CC lik enjektör kullanmak gerekir ve aynı zamanda başka bir araçtan çıkma bulabilme olasılığı nedir ? Başka araçtan derken stok olarak yüksek kapasiteli enjektöre sahip bir araçtan bahsediyorum .. şimdiden teşkkürler
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
eclipse yada evo oluyo die biliyorum ama registor box gerekiyo safc ile kontrol edebilirsin ama en kötü yinede bi aem fic almanı tavsiye ederim
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: stroked Del-sol
|
400-500 civarı bir cc yeterli olur sanırım rcler uyuyor diyebiliyorum en kotu uçlarına soket alıp tesisata balıosn oluyor
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
safc yle kontrol etmeyi düşünüyoruz ilk etapta ... aslında direk USA den getirtmek eclipse yada evo enjektörü bulamktan kolay olabilir sanırım
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
eclipse yada ewo olmaz onlar peak and hold araya resistor box koyaman gerekirki onlar 5500cc çok fazla yani sen onları safc ile kontol edemesssin benim sana tavsiyem 310cc top feed yüksek omajli enjektor alman 440 larla bile zorlanıyor safc rolantide alt devirlerde
Enjektorun omajını anlamak için 2 ucunu ohm elti ile ölçmen yeterli Peak and Holdlar 2-5 arasıdır Saturated ler ise 12-15 arası seninki 12-15 arasında olmalı __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
bu detay ince nokta bilgileri için çook teşekkürler ... RC 310 CC top feed saturated olarak bi enjektör ediniim ben
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
başka bi araçtan çıkma olarak sorduğun için onları söyledim kaldıki ebaydan alma gibi bi olasılığın warsa bulabileceğin en ucuz enjektörler eclipse talon olucaktır 390 440 cc gibi değerleri war 60-100 dolar arası ama oz da sölemiş registör box kullanman gerekiyo yada rc alabilirsin ikinci el yada diğerlerinden ama ortalama 200 - 250 dolar
bu linktekide işini görebili http://cgi.ebay.com/ebaymotors/BOSCH...ayphotohosting __________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
peki soruyu biraz daha alengirlendiryeim
VTEC enjektörü iş görür mü ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
hangi turbo ile 0.5 bar basilacak?
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
vtec bildiğim kadarıyla 240cc ise iş görmez
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |