|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
arkadaşlar çok yakın bi arkadaşım r53 sahibi oldu yanlız araç hakkında fazla bilgim yok yüklemeyi düşünüyoruz max 10 000 ytl ye kdr bi bütçemiz war alabildiğimiz kdr güç almayı planlıyoruz en doğru yol hangisi acaba 1 2 arama yaptım sitede 1 2 bişeyde buldum ama size sormak daha mantıklı geldi araç komple standart şimdiden teşekkür ederim
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
söleyeyeim
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
![]() - standart cooler oldukca yeterli 4 port buyuk jcw cooler bulunabilir cuzi rakamlara, tabi alta v1 de uygunsa alinabilir ama top mount oldugu icin cok cabuk isinip , gec sogumasi var ![]() - 19 , chrageri gercekten cok isitiyor onun yerine 16 yada 17 tercih edilebilir. Arada 0.1 bar fln fark ediyor ama eaton m45 le 17 kasnak daha iyi uyum sagliyor. - Methhanol kesinlikle sart ama yanina kaliteli bir ust kapak almak cok daha iyi sonuclar cikarabilir - Isletim cok buyuk sorun , pggyback sart - Header 4-1 gundelik kullanimda nasil olur bilemiyorum , genelde bolton urunler 4-2-1 ve hakikaten sesliler... |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
cooper s in işletimindeki sorunlar nedir?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
EcuFast
Otomobil: Günlük f430-Haftasonu 106 vts =p
|
Methanol yerine üst kapa uygulaması mantıklı ama methanolün egt ye faydası çok yüksek.. minide farz görkem e ve özgün e ekleme olarak..
__________________________________ ECU FAST |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
komple egzost (s.s,alta,jcw,invidia,borla vs.) ve alta intake'de olmazsa olmazlardan..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
herkeze teşekkür ederim arkadaşlar
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: K11a - whooperS
|
Ben TR sınırları içerisinde chip ile elde edilmiş bir başarı göremedim cooperSlerde.. Piggybackler denendi (FIC , TSI ) onlardan da verim alınamadı. Zaten araba çok çabuk ısınıyor, yağı da apayrı şekilde ısınıyor. Başarılı olan bir uygulama görmediğim sürece de , işletiminin sorunlu olduğunu düşünmeye devam edicem aynı colt czt gibi ..
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Sorunlu derken ne sorunu var mesela? Isı sorunu zaten motorun doğasında olan birşey bunu chiple kesemezsinki.mcs sahipleri zaten çipten uçuk rakamlar beklemiyorlar çünkü kasnakla boost artıyor çipin yapabileceği şey nedirde yapamıyor onu bi açıklığa kavuşturalım bence
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
ic konusunda standart ic yeterli bide custom water spray yaparsanız güzel olur ![]() bence diğerlerine çok gerek yok ama uğraşırım fmic yaparım diyorsanız ayrı ![]() kasnak olarak da 17 yeterli.. üstü sc yi çok yorar boş yere ısınır kayış kopartabilir arıza ışığı yaktırabilir.. ben 16 lık m7 kullanıyorum.. krank kasnağına bence dokunmayın orj kalsın.. işletim konusu saygıdeğer yüce adminimiz oz un ellerinden öper üst kapak gerçekten çok kötü ona da bi çözüm lazım en büyük sorun egt..
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: MB,S2000,E46
|
yekta bro bize iyi bir yazılım şart
Son Düzenleyen y@sin; 17-04-2009 13:43. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Arkadaşlar bu Methanol kit nedir acıklayabilir misiniz ?
__________________________________ http://img819.imageshack.us/img819/7646/10072010781.jpghttp://img840.imageshack.us/img840/6827/10072010790.jpg |
|
|
|
|
|
#13 |
|
EcuFast
Otomobil: Günlük f430-Haftasonu 106 vts =p
|
motor içine su ile karışık metanol basıosunuz.. bu motor sıcaklığını düşürüo.. nos gibi değil.. Egt için birebir..
__________________________________ ECU FAST |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Teşekkür ederim.
__________________________________ http://img819.imageshack.us/img819/7646/10072010781.jpghttp://img840.imageshack.us/img840/6827/10072010790.jpg |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: clio rs 172, leon cupra tfsi
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
![]()
Otomobil: ...
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
standart kapakla methanol kullanılmasının siboplara zararı olur mu?
__________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
okuduğum kadarıyla mini de bi sorun yok
ben de detaylı bilmiyorum ama minide bir sorun olmadığına göre diğerlerinde de olmaz heralde
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: EM -Z4- ..%3 hısseli UR aReS :D
|
bnce 19 luk kasnak asırı yorar aracı 17 lık yeterlı , alta cai olmassa olmazı , bu işlemler beklentılerını karsılayacaktır ztn mcs ye ne yapsan yarıyor =) __________________________________ 34 EM 035 powered by acıkelotomotiv... powered by p.p.r. motorsport |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |