|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
Arkadaşlar merhaba
![]() Cai+kat.iptali+düz boru derken... en iyisi biz turbolasakmı acaba dedik? Ankarada nerede turbolanır arkadaşlar? 1.2 75hp aracıma nakadar saglıklı olur? nekadar kazandırır? maliyet nedir? Bilgilendirenlere tecrübelerini paylaşanlara şimdiden teşekkürler
Son Düzenleyen senna; 24-08-2009 20:15. |
|||
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: civic
|
tork garage
bms swap center ankaranın adı duyulan garajları dahada vardır benim bilmediğim sağlıklı olması harcadığın paraya bağlı nası yürüdüğünü biliyorum ama istanbulda 1.2 micraya turbo+nos uygulamışlardı |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
5psi, 5. enjektor ve alayina go
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Aslında turbo çalışması güzel olur zevkli olur.
minicik motora aynı orantıda turbo yüklemek güzel fantazi bence. Tabi bloğunun sınırlarını zorlamadan.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: sold: meggy 1.6 turbo, clio 182, mustang gt 4.6 V8 bought allroad 2.7 TT
|
bes servis satoya git ivedik oto sanayi, ankarada belki de en fazla arac orda turbolanmistir. hem uygundur hem kalitelidir...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: var
|
nuri usta var istersen teknik turbo..arabanın iyi olup olmayısıda harcıyacagın paraya bakar
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: korsa...
|
1,2 soft turbo muh duymustum 20 25 hp 1000 tl cıvarı bısıler e yapılıyomus.
__________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
swap centereee gıt gereken bılgıyı verırıler sana
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
BEnim aracımda 1.2 75 hp şuan sadece manifoltumuz kaldı oda gelince kiti takıcaz. Aydın ustaya gidersen sana yardımcı olucakdır.
TurboZone www.turbozone.biz |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Misafir
|
işlem nedir? maliyeti nedir vs.vs....
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Step2 : Civic Turbo
swap center ile birlikte yaptıgımız civic projesi incele istersen yardımcı olurz her sekılde. __________________________________ R-Turbo Kalbimizdesin.... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
1.2 ye turbo motoru sanki yorar gibime geliyor 1,4 olsa daha mantıklı olurdu yinede siz bilirsiniz...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
japonlarda 660cc turbo var, dogru uygulanirsa hepsi olur
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Misafir
|
Cok memnun olurum mertcan abi, yalnız maliyet önemli su an için cok hevesim kırılmadan öğrenmek isterim.ona göre plan yapıcam. assagı yukarı bilgilendirebilirmisin beni?
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Bilgileri yazdım yada bana msndende ulaşabılırsın.
Adres : Turbo Zone Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 8. Cadde 30. Sokak No:2 Telefon : 0312-278-16-63 E-Posta : info@turbozone.biz |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
aluminyun boru, silikon boru, kelepceler, intercooler, enjektor, boost, egt, temp, afr, manifold, bronz balata, evc(belki), piggyback, uppipe, downpipe, egzoz, yaglama hortumu, wastegate, benzin pompası, turbo, iscilik+ayar ucreti...
bunları yapacagına ya nos bas 50 shotluk gibi ya da perf. yonelik bi arac al... Son Düzenleyen cem06; 25-08-2009 21:07. |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Misafir
|
Şaşmaz HIGH POWER TUNİNG turbo-kit 2.500 tl işçilik dahil.. hakkında tavsiyede bulunmak isteyen?? bilen bilgilendirmek isteyen varmı?? nasıl bir yerdir? maliyet iyimi? saglıklı yapılabilirmi? kullanıcak malzemeler vs....
BAKINIZ : : http://www.sahibinden.com/turbo_takt...XQQdisplayitem |
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:28 ::::

cok hevesim kırılmadan öğrenmek isterim.ona göre plan yapıcam. assagı yukarı bilgilendirebilirmisin beni?