|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: VW Golf GT & Yaris D4D MMT
|
Yakın bir arkadaşım 2000 model Impreza WRX almayı düşünüyor. Ancak sıralı sistem takmayı düşünüyor. Daha önce WRX'e LPG taktıran oldu mu?
Son Düzenleyen fangio; 02-09-2009 17:05. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
takılıyor bi wrx de görmüştüm... dogukan cvp verir şimdi
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: -
|
Bir tane gt' de ve 2007 siyah bi sti da vardı. Ne kadar Turboyla lpg yi bir arada götüren insanlar olsada subarunun ruhuyla pek örtüşmüyo lpg. Sonuçta o arabayı alırken karşına ne çıkacağı konusunda bilgin oluyo. İnsanlar her depoda sağlıklı gitmesi için 20-30 lira zarar yapabiliyor kaliteli benzin olsun diye. Haftada bir gün binip diğer günler sadece tozunu silip, işe toplu taşımayla giden insanlarda var, sırf arabanın ruhuna uyum sağlamak için. Subaru master Khan abi benden daha detaylı şekilde anlatacaktır görünce...
Son Düzenleyen DogukanB; 02-09-2009 16:54. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#4 |
|
Misafir
|
2000 model WRX derken?
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Konuyla alakası olmasada Bu tip araçlarda LPG ye olabildiğince karşıyım. PErformansı istedği kadar etkilemesin Kırmızıda durdunmu bu arabalardan oktan kokusu vurmalı insana...
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Misafir
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
|
Bir tanıdığından alacakmış. Araçta hiç bir modifiye yok. Ancak binebilmek için LPG şart diyordu. Bende daha önce böyle bir uygulama var mı bilmediğimden sormak istedim. Benim Imprezam olsa hayatta LPG koymazdım orası ayrı...
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Misafir
|
Çok ince map ayarı yapabileceğiniz bir LPG kiti var ise takabilirsiniz ancak orjinal lpg regülatörü ve lpg enjektörleri yetmeyecektir. Bu çok ince ayarıda AFR'den, avans'tan anlamayan bir ustanın yapması saçma olur. Benzin ve LPG'deki AFR farklıdır, ayarı yapacak kişi buna uygun yapmalıdır. Haliyle motor fakire düşerse kırarsınız.
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
![]()
|
Sonuçta sizde söylüyorsunuz, arabaya gidip alacak araba tanıdığına gökten gelmicek. Almadan öncede ne mutlu araştırmış yakıtı hakkında bilgisi var. Bu kadar olumsuz yoruma rağmen takılırsa da dencek bişi pek kalmıyo. Birde satılması var. Subaru zaten kolay satılan bir araç değil, tahminimce lpgli bi subaruyu almak isteyecek insanda bir elin parmağını geçmez. Boyasanızda, plakayı değişsenizde o aracın seceresi çıkar..
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Misafir
|
ben günlük kullanıyorum, günlük kullanımda 13lt/100km civarında yakıyor (yani km'de 40 kuruş). Günlük 50 km yol yaptığım göz önünde bulundurulursa her gün 20 tl benzin eder ve bu bile Subaru'nun verdiği boxer sesi ve 4 çeker keyfini etkileyecek bir etken değildir.
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Ben de zaten önermedim ancak her tür araca LPG takmayı artık normal kabul eden bir kesim oluştu. Neyse akşam iftarda beraber olacağız. Ben onu vazgeçiririm bu işten. Alacaksa da benzinli binsin. Yoksa yazık arabaya...
Görüşler ve verdiğiniz bilgiler için çok sağolun arkadaşlar
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Aşkım Taypar VUTUT
|
antalyada 2008 hawkeye kasa STİ(sticker degildir) sıralı sistem impo mevcut
sahibine sordum dahada hızlandı dedi
__________________________________ PowereD By AYDOĞDU GARAGE bnm amcaoğullarıda mermiye kafa atıyor haha nası edelim
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Misafir
|
İnanmışlar dediğim konuda kesinlikle sizden bahsetmiyorum, aracının GT olmasına rağmen Catalunya veya 22B zanneden kişilerden bahsediyorum. Hatta bir keresinde 1997 model mavi renk aracını Catalunya diye satmaya çalışan birine gerçek Catalunya'nın siyah renk ve sağdan direksiyonlu olduğunu mesaj attık, gelen yanıt hala duruyor; "sen bılıyosun 4 senedır yanlıs arabaya bınıyormusuk" |
|
|
|
|
#16 | |
|
![]()
|
Son Düzenleyen DogukanB; 02-09-2009 19:12. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Misafir
|
Turbo'lu araca yalnızca Vacuum (absolute 14.5 psi) ölçebilen MAP sensörü takan, sonra "niye ayar tutturamıyoruz" diyen LPG servislerinden kaçının
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
yazık olacak GT ye
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 99 PgT 106 Gtİ /03 Grand Cherokee 2.7 CRD
|
bu tarz arabalara lpg takılınca anlamıyorum ama tabı arac sahıbı bılır yınede : )
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |