|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
Selamlar arkadaşlar.
S13 için düşünüyorum cut off yaptırmayı , zamanında maxibuşt başımın etini yedi gel yapalım diye fakat ben pek sıcak bakmıyordum , malumki şehir içinde de kullanıyorum aracı . polislerle de muhattap olmaktan pek hoşlanmıyorum ... daha önce uygulayan var mı cutoff yada Y pipe ı .. internette araştırdığım kadarıyla karbüratör kelbeği koyuyorlar yaylı , bir telle de onu konsola alıp jikle gibi bir kol yardımıyla kaçıp kapatıyorlar vanayı . çekince vana açılıyor Y pipe dan çıkıyor gaz , bırakınca kolu kelebeğin üstündeki yay ile kapanıyor . yada elektriklileri var ufak bir motor var kelebeğin üstünde. fikirlerinizi bekliyorum |
|||
|
|
|
|
#2 |
![]()
|
![]() örneğin... |
|
|
|
|
#3 | |
![]()
|
güncel 10krktr
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
Soru nedir anlayamadim ?
__________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
soru alınırmı değermi olarak algılıyorum
bence çok yararlı bişey. hatta ebaydan ben getirmeyi düşünüyorum eğer varsa başkaları hep birlikte alalım tek kolide geçiririm. 76mm olanını __________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Civic Sedan + 205 1.6GTI
|
alınır mı değer mi diye soruluyorsa eğer bende manuel var, sağ arka kapının hemen altında, gazlayacagim zaman aciyorum oradan 2 tane kelebek vidayı. sonra sehir icine girerken gene takıyorum.. bu sefer supersprint devrede..
bence cok guzel, hatta elektronik böyle motorlu dugmeyle falan yapilani daha büyük kolaylık sağlar.. kesin çözüm. |
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: KıymaMakinası
|
Benim araçta elektroniği var aynen ufak bi step motor war ustunde tuşuda istediğim biyere koydurdum basıyorum tık orjinal basıyorm tık gümbür gümbür
Güzel bişey
__________________________________ POWERED BY AYDOĞDU GARAGE Sen kendini biliyorsan, bil ki kendini bilmezlerin söyledikleri anlamsızdır. Unutma; gereksiz eleştiri sadece gizli hayranlıktır. |
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
bende geçenlerde ısmarladım bi kaç haftaya gelicek inşallah elektronik cutout.
__________________________________ ...keep cool under pressure! |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Onitsuka Tiger-Timberland-Fred Perry-Elle-Superga
|
Arama butonuna tıkladım 'cutout' yazdım çıkan sonuçları buraya kopyalıyorum ,
Elektronik Vanalı Egzoz cut out yapımı? Sessizlik ve huzur istiyorum cutout yeri??? ekzoz cutout silencer vs.... İyi forumlar.. |
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:30 ::::

Güzel bişey

bende geçenlerde ısmarladım bi kaç haftaya gelicek inşallah elektronik cutout.