|
|
#1 | |||
|
Misafir
|
|
|||
|
|
|
#2 |
![]() |
resimdeki gibi takılıcak, 3 çıkışlı olanın yönü önemli, elektronik basınç valfi (N75 v.b.) yerine takılıcak. (sağdaki)
diğeri yani asıl ayar yapılan parça resimdekinden ise yönü önemli değil ancak normalde birçok modelde yön önemli olduğu için siz yinede yönüne baksanız iyi olur ![]() gösterge için de sağdaki parçanın girişine bi "T" koyarak çıkış alabilirsin.. __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Misafir
|
resimde çizzsen
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bu resim yeterlidir umarım, N75 yazan yerine 3 çıkışlı olan takılıcak..
2 çıkışlı olanın ok yönü westgate in solundan çıkan ince mavi ile gösterilmiş yerden girecek.. diğer tarafı ise turbonun üstünde gösterilen çıkışa bağlanıcak.. ![]() ![]() ![]() __________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Son Düzenleyen yavuz364; 09-11-2009 17:18. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Misafir
|
sağol kardeş
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Prelude 2.2vti
|
okun arka kısmı turbo basınç rekoruna ön kısmı wg e bağlanıcak küçük parçanın ortedakiçıkışta hortum ile büyük parçanın altındaki girişe bağlanıcak sanırım baya açık oldu ehehe
__________________________________ ..::PASSATURBO1::.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
evet ben biraz açıklama özürlü olduğum için açıklayamadım
ama yeni eklediğim 2.resimde baya açık görünüyor..
__________________________________ Quattro... --- YS Engineering --- Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Misafir
|
şimdi gördüm kardeş resimlerini gayet açıklayıcı
|