|
|
#1 | |||
![]() |
Vertical yani giriş ve çıkışı aynı tarafta olan genelde k20lerde kullanılan intercooler'a geçiyorum.
örnek: ![]() elimde bazı seçenekler mevcut ama bulduklarımın kalitesinde şüpheliyim. fullrace'in var o da çok pahalı. bu tarz bildiği cooler seçenekleri olan varsa rica etsem buraya yazar mı? ebaydekilerin hepsine baktım, onlardan hariç |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
ya gülüm cıncık gibi coolerı satıp bundan mı takacaksın
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
sattım bile abi hatta söktüm bile
boru mesafesi toplamda 1.5m kısalıyor bunla |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
iyiymiş o zaman gülümde ebat olarak nasıl peki bunlar kaç litre vs.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
geyik yok, mesajları temizleyeceğim.
bunun illa böyle olanını almak zorunda değilsin. r5 turboların coolerlarının resimlerine bak bir. __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
R5lerin yerleşimi farklı benimkinde.benim hem turbo hem gaz kelebeği yan yana.bu tarz coolerla hem en kısa hem de en kıvrımsız borular elde ediliyor
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
sağda dik durana benzer birşey kendimiz yapmayı düşündük aslında ana açıları filan düzgün vermek hatta değişik açılar için deneme yanılma yapmak gerekecek, uzun çalışma gerektirir. ilk baştaki resimdeki gibi veya şunun gibi birşey şu an optimum çözüm gibi
![]() en güzeli aslında liquid to air aslında |
|
|
|
|
|
#10 |
|
TechTurkey
|
liquid to air güzelde delincek bişi olcak böyle başa bela olacak sürünceksin sonra snaayide kimse tamir edemicek.
bu alttakinin benzerleri piyasada dolu var. __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
piyasada çok da hangisi iyi kestiremiyorum. fullrace iyidir ama çok pahalı. parçaları son kez değiştirip bu sefer mümkün olduğunca eksiksiz ve iyi olsun istiyorum
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: K20 Power
|
bende FR düşünüyorum ama daha büyük turbo ve built k20 ile
bence szana linkini verdiğim yeterli olur suanki setup da __________________________________ 34 HDF 89 - n/a - Sold 34 JAD 41 - n/a - JRSC - Turbo - Sold 34 RED 16 - Turbo - Loading... İt ürür kervan yürür...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
TechTurkey
|
orjinal arabaların coolerlarının veirmleri çok yüksek oluyor.
aftermarket bir ürün almak yerine başka bir arabanın coolerini alabilirsin. sana max 7-8 litre yeter dimi ? __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
hedeflerimiz için yetmeyebilir. şöyle birşey de var gerçi 7-8 litre için 1000hp rated yazanlar da var
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
TechTurkey
|
intercooler çıkışı iat okudunuz mu?
herkes sallıyor bize ölçüm lazım. Denilenlerin hepsi yanlış da olaiblir sonuçta... __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
teşekkürler bunlara bakıcam biraz
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
birşey değil.
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |