|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: GTC Turbo-Fiorino
|
evt gtc turbo da su an pipercross filtre kiti komple egzoz76mm düz ve yazılım bulunmakta. bunların üzerine intercooler ve benzin pompası düşünüyorum siz ne dersiniz?
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
bence iyi olur derim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
intercoller water spray kesmiyormuki intercoller direk değişio?
Birde benzin pompası yetiştirmiyormu değiştiriorsun? Yada yni yazılım yükseltmesi yapacaksın bunlar yetişmiceği kesindemi değişio? __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
konuyu aşırı besleme kısmına açsaydın keşke. sohbet kısmına değil.
__________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Ep3 Type-R,K20 Eg
|
Tam olarak istediğini yazarsan arkadaslarda bende daha iii yardımcı olabiliriz bildiğimiz kadarıyla...pompa yetiştirmiyormu???yüksek basınçtan dolayı stock intercoller sgutamıyo sıcak havamı basıyosun içeri...????
__________________________________ http://www.facebook.com/pages/PPR-Mo...92074424163952 ![]() ![]() http://www.pprmotorsport.com/ |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: Vectra GT
|
herşeyden önce bi motorunu yazsan, birde neler yapmayı düşündüğünü, ona göre yardımcı olabiliriz.
__________________________________ http://img21.imageshack.us/img21/8364/23897876.th.jpg BTCC Silverstone Finale Lap- 1992 |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Başka bir forumda da sormuştun,aracının üzerindekilere göre hiç gerek yok demiştim... Aracındaki benzin pompası 280 290 hplere kadar sorun cıkarmaz .. Intercooler da matah bir performans artışı sağlamaz bence gereksiz modlar senin için.
__________________________________ Best OPC owner yet. |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]() |
__________________________________ ¢αт¢н мє ιf уσυ ¢αи... ![]() == Bükemediğin bileği öpeceksin... == |
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: SUPERB II & TIGUAN 4MOTION & BMW 116i
|
Mustafa senin aracında şu anda pompayı değiştirmene hiç gerek yok. Ekstra bi şeyler yapmak istiyorsan intercooler olabilir(çok artış bekleme hp olarak), ya da artık biraz daha büyük turbo setupına geçebilirsin. Mapten memnun olduğunu duydum
__________________________________ R-turbo RuleZzZz |
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
orjinalde 1.6 motor 180hp turbo beslemeli üzerine bikac işlem yapıldı cok daha iyi oldu tam olarak hp hesaplamadım bilemiyorm o kadarını ama cok iyi yürüyor aracta bi sorun yok herşey cok güzel bunların üzerine neler yapabilirim onları sormak istemiştim.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: SUPERB II & TIGUAN 4MOTION & BMW 116i
|
Motor z16let orijinalde 180hp şu anda komple eksoztla dyno da 220-230hpleri rahat görebilir. Daha fazlası için stock turbosu verimli olmayacaktır.
__________________________________ R-turbo RuleZzZz |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Opel Astra H 2.0i 16V Turbo
|
mustafa merhaba senin açık hava filtre kitini görmek isterim bnde 5kp opel astra 2.0 turbo cosmo var. Bende bişiler yapmak istiyorum suan araç stok halde ilk hava filtresiyle baslayp chip+ egzost la devam etmek istiyorum. Bu hava filtreleri üzerine cok konu okudum maflarda sıkıntılara sorun acıyor ayrıca turbo arızalarına kadar sıkıntılar cıkartabılıyor dıye paylasımlar okudum.
1. Senın boyle bı sıkıntın oldumu? 2. hava fıltrenın resımı elınde varsa gonderebılırmısn? 3.Sen catback egzost yaptırmıssn onunla ılgılı vıdeo felan varmı? zahmet olmassa surrander00@hotmail.com 'a gndererek benımle paylasırsan cok sevınırım ıyı aksamlar |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|