|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Time for T
|
Aracınızın sahip olduğu teknik özelliklere uygun forged piston bulunamıyor veya bulduğunuzun fiyatının çok yüksek olduğunu düşünüyorsanız ne yapardınız? Başka araçların fiyat olarak daha uygun forged pistonlarını alıp revize etmek mantıklı mıdır, sorun çıkarır mı? aşağıda araçımın teknik bilgileri mevcut
Rover 220 Coupe Turbo OE Bore size :84.5mm Stroke :89 OE Comp. ratio :8.5:1 Comp. height :31.3 Length C/C :160mm Small end Dia :21mm Big end Dia :53.4mm |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Miata
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechWorks
Otomobil: Civic ekk2 K20A swap
|
silindir kapağı yanma odası hacmini de biliyorsan yazar mısın?
bide supap yuvaları derinliği supap çapları lazım. eğer onlarda uyarsa b20vtec 84.5mm 9.0cr piston olabilir. comp height, pin size, bore size tutuyor. __________________________________ Failure is not an option. 5.88sec FI - 10.62sec N/A
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
Arkadaşlar önerileriniz için çok teşekkür ederim, oldukca feyz aldım başka konuyla ilgili eklemek isteyen varmıdır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
hazir konu acılmısken allah gostermesin ileride motoru kırarsam banada uygun piston kol bulunabilir mi?
1995cc 88,00 mm × 82,00 mm 3,46 içinde × 3,23 içinde sıkıstırma oranı 8.00.1 Çap / Strok Oranı 1,07 |
|
|
|
|
|
#6 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
her motora uygun forged piston piston kolu bulursunuz tek yapmanız ya örnek göndereceksiniz üreticiye yada çizimlerini göndereceksiniz eğer elinde o motora ait teknik veriler yoksa üretim biraz diğer motorların elemanlarına göre uzun sürebilir birazda fiyat olarak yüksek olabilir ama sorunsuz kullanırsınız, eğer motor az bulunan bir motorsa örneğiini yollamak daha uygun olabilir
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: STARSCREAM (Megatron'un Sağ Kolu)
|
Araçına uygun piston wössner üretior std. 88mm ve 88,5 olarak var ve comp oalrakda stdrt comp olanı var birde r 21 europa cup da yarışan araçların degerinde olan var... __________________________________ Renault Sports & ///MPower
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
Aynen öyle. Bazı seri ve özel versionlara özel üretimleri mevcut. Wössner alırsanız paraya kıymış olursunuz fakat aklınızda kalmaz... Şuan bir çok otomobil modifiye parçası üreten firmalar hep fabrikalarını uzak doğuya açmış ve oradan ihrac ediyorlar. Bunu yapmıyan dünyadaki ender firmalardan birisi wössner. Yurt dışı ile kontak kurun yada bağlantısı olan birisini bulun derim.
__________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: STARSCREAM (Megatron'un Sağ Kolu)
|
http://www.woessner-kolben.de/?q=de/kataloge burdan ögrenebilirsin 88-88,50 mm olarak psitonlar mevcut.... __________________________________ Renault Sports & ///MPower
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
ilerde basımıza bir is gelirse cok sukur cozum olması insanı guvende hissettiriyor... |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
canı sıkılmış konu açmış sizde yazıyosunuz adama bende piston var dedim diğer konusunda beni ara ne arıyo ne soruyo ondan sonra 2. onuyu açmış bulamıyorum diye nası iş bu gardaşşşşşşşş
![]() http://www.techturkey.com/forum/show...79#post1168979 __________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
|
|
#12 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
no geyik ben de 4g15 için piston kol ne varsa buldum
benim aracım 4g15T blok aynı ama kapak çok farklı; uyar mı __________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Pistonun kompresyon yüksekliğine bak. Bir de pin çaplarına..
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
Comp ht gerekli ayrıca dome size ne olduğunuda belirtirsen flat midir gibi mesela daha yardımcı olacaktır
Son Düzenleyen serdargoksu; 16-02-2010 22:08. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Ford
|
Senin pistonla ilgili ne gibi bir sıkıntın varki?
__________________________________ Hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır. / Bayezid i Bistami --..-.----.-.. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
Otomobil: STI,Picanto
|
gözüm kara artık.
öyle yüzüme gözüme bulaştı ki
__________________________________ ---------- I do not hope a better world for anyone... ------- |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: delsol vti & corsa b 1.5 td
|
rover ile hondanın coğu parcas aynı hata bi ara bende vti şanzuman almaya gitim iki teliye adam rover şanzumanı çıkarı dişliler aynı ama ters
pistoları capları ile uyan ilaki honda vardır bence
__________________________________ [SIGPIC][/SIGPIC] |
|
|
|
|
|
#19 |
|
TechTurkey
|
ben sıkıldım geyiklerinizi silmekten sittiringidin baska yerde geyik yapın Tech bölümünde değil yeter !
* Eğer para sıkıntı deil zaman sıkıntı değil dersen Wiseco yada cp ye gönder 1 tane yapsınlar sana imalat süresi 6 hafta 8 i buluyor sana gelmesi * kol içinde crower 800 doları buluyor 4 tanesi alırken yatak sistemini hondaya özel yaptırt krank ın kurtarıyorsa Koldaki yatak sarma problemlerini biraz daha azaltmiş olursun __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|