|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
bu cihazı kullanan arkadaşlar bana özelliklerinden ve memnun olup olmadıklarından bahsedebilirmi....
öğrenmek istediğimse, bu cihazın gaza basma açısına göre basıncı ayarlama özelliği varmı? sanırsam apexi avc de böyle bi özellik var |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
gaza basma ıle basınc ayarlayan yanı THROTTLE POSITION okuyan boost controller var mı hıc duymadım. ama vıtes e gore km ye gore basanlar mevcut. aem truboost kendı aracımda kullanıyorum cok memnunum. hıcbır sıkıntı cekmedım basıncı da gayet guzel tutuyor masallah. evc6 - aem truboost - ams1000 kullanıorum hepsındende memnunum
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
evc 6 da böle bir özellik var diye hatırlıyorum ama denemedim açıkcası ..
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]()
|
mesela neye göre ayarlıyor basıncı? tamamen manuelmi acaba? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: EVO 8
|
bende s2000 im de TRU BOOST kullandım.
Yani gaza basışa göre bir boost ayarlama seçeneğin yok ancak Scramble Boost u ayarlayabilirsin. AEM TRU BOOST basıncı çok iyi tutuyor, iki program modun var ben mesela birinde 17psi birinde 22psi a ayarlamıştım, manuel olarak da çok rahat değiştirebiliyorsun. Bunun dışında tavsiye edebileceğim, Greddy Profec B alırsın, birde Remote Scramble Boost düğmesi alırsın, mesela 10psi da gidereken, düğmeye basar scramble boost u kaça ayarladıysan o basınca çıkarabilirsin gazlama esnasında bile. Gaza basma açısına göre boost tam nasıl oluyo anlamadım yani enteresan bişey, mesela araba 15 psi a ayarlı, 11 psi basmak için %70 mi gaza basıcaz öle %70 de sabit mi durucak ayağımız?? __________________________________ BATIKAN |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
![]() Bunun için gaz pedalına ya da kelebeğe müdahale edilerek ayrıca algılanacak bir sensör gerekli sanırım ve + olarak basınç kontrolörünün içindede bu olayı aksettirecek parçalarında olması gerek sanırım ![]() Zor bu işler, kafa karıştıran şeyler
__________________________________ Nedense kimi geçersem geçeyim, deneyeceğimizi konuşurken atarlar giderlerle gelip, geçilince arabalarının sorunuyla gidenler oluyor
Bu da mı illuminati ? |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: .:. VTI .:.
|
Aem sayfasında truboost için Scramble boots ile ilgili bişeyler var.
http://www.aemelectronics.com/articles.php?tPath=3_5_9 Below is a list of articles with the most recent ones listed first. Tru-Boost 1 of 4: Controls & Basic Operation Topic: TRU-BOOST Information Tru-Boost 2 of 4: Boost Control Function Topic: TRU-BOOST Information Tru-Boost 3 of 4: Wastegate Spring Adjustment Topic: TRU-BOOST Information Tru-Boost 4 of 4: Scramble Boost & Alarms Topic: TRU-BOOST Information Displaying 1 to 4 (of 4 articles) Result Pages: 1 -------------------------------------------------------------------------------- Copyright © 2009 Advanced Engine Management, Inc. All Rights Reserved. Best viewed with Internet Explorer 5.0+ at 800x600 resolution or higher. -------------------------------------------------------------------------------- |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
trotle yani gaza basma olayını şöyle açıklayayım...
aracımda şuan afc neo takılı ve bu cihaz gaza basma açısına göre iki farklı programa sahip... şöyle açıklayayım a ve b modları var a modu yakıt ekonomisi yapma amaçlı gaza %15 basınca araç biraz güçten düşüyor fakat az yakıyor. diğer mod ise performans odaklı b modu ve ben bunu %40 a ayarladım, yani gaza %40tan fazla basınca araç normalden birazdaha güçleniyor. yani kısacası 50 ile gidiyorsunuz gaza %10 basıyoruz devir 2de diyelim ara. ekonomik modda, gaza birden yüklendimmi araç hangi devirde olursa olsun performans moduna alıyor... sanırsam apexinin avc side bu mantık hangi devirde olursan ol gaza %40 gibi kendi belirlediğiniz bir pozisyondan fazla basarsanız basıncı otomatik açıyor. |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|