|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: -
|
Çok saygı değer techturkey camiası,
yakın bir arkadaşımda 89 doğan var arkadaş performansından hiç memnun değil araba patinaj bile çekmiyor Sonunda dayanamadı napabiliriz buna dedi.Bende kısaca sağlam bi motor yapıp ufaktan turbolayabilirz dedim ama tam olarak neler lazım tam olarak nasıl uzun ömürlü bi motor yapabiliriz bilmiyorum.Hem turbolu hemde atmosferik tatmin etcek şekilde nası yapabiliriz gerekli parçalar ve maliyeti bilenlerden,yapanlardan acil yardımlarını bekliyorum..Aramızdan yüksek ihtimal satsın onu başka araba alsın diyen olcaktır ama satcak durumu yok yani satma gibi bi söz konusu yok malesef..Değerli yorumlarınızı bekliyorum |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Ae86 Levin 4a - Ae86 Levin Sedan 4age
|
Mustafa kardeşim 131 e turbo yaptı 3. viteste bile sarıyordu olmaz diye birşey yok ama yazdığın şekilde herkez üstüne gelicek.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Evet olmaz diye birşey yok piyasada çok örnekleri var zaten biz aşırı değil tatmin etsin yeter tarzda istiyoruz.
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Peugeot 205 GM-16i
|
Atmosferik sınırlı ama kendi grubunda farklı öne çıkar.
Satma imkanı yok demişsin ama uzun ömürlü tek gazlamalık turbo olmasın da istiyorsan onu satıp üste o maliyeti ekleyip farklı bir araç düşünülebilir. __________________________________ //// PEUGEOT SPORT Boostpower / Buz Garage |
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
89 modeller 4 vites diye biliyorum, motoruda eski tip motor dimi bloktan egzantrikli tipo motoru değil, araç 1.4 mü 1.6 mı
__________________________________ 34 TT 540, aynen öyle 540cid tt
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
evet eski tip bloktan egsantrikli ama 5 vites
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: En iyi yerli 89.2.0 taunus-94 kartal s -Mz ETZ 251(sold)
|
Bencede en iyi turbo yapılabilir düşük basınçlarda kompresyon değerlerini de ayarlayarak günlük kullanımda keyifli bi araç olabilir ama kendi karbüratör üyle olmaz ya şuan tr deki çoğu şahin slx karbüratörle yürüo ama siz bence eskilerden bi turbo makinanın karbüratörünü kullanın r5 mesela m20 318 pistonların çap ı oluyodu sanırım ama ufak bi tadilat istiyodu ne kadr sağlıklı olur tabi orası tartışılır siz bence orjinal pistonları çukurlaştırın gayet güzel keyifli olur ama tabi kasa sağlamsa yoksa hergün biyeri kopuyo
![]()
__________________________________ Teknosay teknik servis hizmetleri Para sayma ve evrak imha makinalari türkiye distribitörü.. http://www.teknosay.com/
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: emekçi mazda 323 ...
|
mirafiori swap
__________________________________ atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Yok
|
Turboluları iyi yürüyor aslında sürekli yanlayabilirsiniz
Ama üzerine yapacağınız masraflar yerine satılıp farklı modeller alınabilir..
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
Herkeze çok teşekkürler tavsiyeleri için ama ne mirafiori swaplayabiliriz nede satabiliriz.Ufaktan ufaktan başlıcaz işe yani ilk yürüyen sağlam bi motor daha sonra bütçe el verdikçe belki turbo işine girişcez.Fakat gündelik tatmin edici bi araba olması için ne kadar para ve tam olarak nası bi liste lazım bize ? Yapan bi kuşcu yokmu yav şöyle
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
altten agzantirik ise ,
site üyelerinden yanyan osmanın aracına yapıldı büyük subablar ve pistonlar kullandı geçen gün denizliye yanlarına gititğimde bi tur attık araba sapıtmış bi şekilde gidiyor.Ve dha coook düşük b i basınçta kullanıyor.istersen bi yanyana ulaş |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: clio 3
|
hocam ben yakın zamanda slxi me sıfır motor yaptırdım.malzmeler
iston segman 0.4 135 tl,ana kol yatak takımı 30 tl,kol burçları 7.5 tl,tk conta 45 tl,triger seti 20 tl,yağ filtresi 5 tl,krank 100 tl. toplam360 tuttu.rektefiye 200 tl verdim.işçilik 850 tuttu baskı balata dahil.arkadaşım yaptığı için bu fiyat diye düşünüyorum yani en fazla 1000 tl.bi slx karbüratörü veya lada niva karbüratörü takarsanız sizi tatmin eder diye düşünüyorum toplamı 1300 ü geçmez yani
Son Düzenleyen makif84; 21-02-2010 14:08. |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
aslında antalyada ve konyada turbolu cok doğan slx var canavar gibide yuruyorlar napıyolar ne ediyorlar ne malzeme kullanıyorlar kaca mal ediyorlar bunları bilmiyorum ama arastırılırsa ozellikle arkadan itis olması turbolandıgında cok keyifli olmasını sağlayacaktır
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:45 ::::

Sonunda dayanamadı napabiliriz buna dedi.Bende kısaca sağlam bi motor yapıp ufaktan turbolayabilirz dedim ama tam olarak neler lazım tam olarak nasıl uzun ömürlü bi motor yapabiliriz bilmiyorum.Hem turbolu hemde atmosferik tatmin etcek şekilde nası yapabiliriz gerekli parçalar ve maliyeti bilenlerden,yapanlardan acil yardımlarını bekliyorum..

iston segman 0.4 135 tl,ana kol yatak takımı 30 tl,kol burçları 7.5 tl,tk conta 45 tl,triger seti 20 tl,yağ filtresi 5 tl,krank 100 tl. toplam360 tuttu.rektefiye 200 tl verdim.işçilik 850 tuttu baskı balata dahil.arkadaşım yaptığı için bu fiyat diye düşünüyorum yani en fazla 1000 tl.bi slx karbüratörü veya lada niva karbüratörü takarsanız sizi tatmin eder diye düşünüyorum toplamı 1300 ü geçmez yani