|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
Brain Crowerın egzantrıklerı olsun bı takım parcaları olsun fıyat olarak cok ılgımı cekmekte cıddı uygun gelmekte yabancı forumlarda, burdakı abılerıme sordugumda cevap hep "bulasma alma" oldu nedenını cok merak edıoyurm.
__________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Prelude 2.2vti
|
"brain crower" seri katil ismi gibi
ewladım gt30 koysan eyw da gt28 de riskine girmeye değmez zaten erken spool ediosun turbo lag yok ki gerek yok parana yazık bence o turbo ile ilerde 30 a geçersen takarsın zaten o zaman takmazsan turbon kayseri üzerinden gelir
__________________________________ ..::PASSATURBO1::.. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
cogu kısı onyargılı bakıyor ama cıddı gıden satuplı araclarda bu urunelr kullanılıyor
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
abi iteceklerımın bozuk oldugnu bılıyosun onları buyuk ıhtımal kapakla bırlıkte degıstırcem kı subaruda zor oldgunuda bılıyosun motor ustunde cıkar tak olmuyokı ınmısken ıcını doldurup ılerıye donuk bısey yapıyım dıyorum
__________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
crower dan krank alirsin brain crowerdan egzantirik alırsın biz çok sorun çekmedik bsarılı yani
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bende bc egzantrik kullandım nissanda ve gayet memnunum. tecrübeli arkadaşlar önermiş zaten fiyat performans oranı da güzel gayet
__________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |