|
|
#1 | |||
![]() |
Merhaba arkadaşlar aracıma forged uygulaması yaptırdıktan sonra turbo büyüterek gücü arttırmak istiyorum neler yapabilirim kaç barda sıkıntısız yürüyebilirim sizlerin fikirlerinide almak isterim
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
fikir verecek kimse yokmu nan
hiçbirinizi geçmicem merak etmeyin :P
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: ROVER 25 Turbo - Mercedes SLK 200 Comp - HONDA CBR
|
forged uygulaması derken sadece pistonu mu kastettin? ben aracımda wiseco forged piston kullanıyorum. sen de 0.9- 1.0 barda gayet sağlıklı kullanabilirsin. tabi bunun yanında işletim sistemiyle de ilgili değişiklikler yapman iyi olur. kolay gelsin
__________________________________ NOT Tuned By DR.ECU |
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
alt yapı kaç bar a kadar dayana biliyor acaba bizim araçlarda ? sadece forgedleme ile
Son Düzenleyen PriSOneR; 17-03-2010 13:40. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: ROVER 25 Turbo - Mercedes SLK 200 Comp - HONDA CBR
|
alt yapı dediğin, genelde bizim motorlardaki problem özellikle 220t daki problem conta yapması(silindir kapak) , ama sen motoru işi bilen ellerde yaptırırsan bi sorun olacağını sanmam. işletim sistemi de, beyin veya o tarz hava benzin karışımını ayarlayabileceğin aparatlar. ama bunun için wide band a da ihtiyacın var ki, havanın benzinin ne olduğunu göresin.
turboyu büyütmeni tavsiye ederim. turbodaki değişiklikler hissedilir güçler elde etmeni sağlar. Turbo Rover 25 - The Gru incelemek istersen belki faydalı olabilir, benim aracım bu da. __________________________________ NOT Tuned By DR.ECU |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
deli makine maşallah iyi günlerde kullanmanı dilerim
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Vectra A & S40 2.0T
|
evo 7 turbosu senin aracın için bariz şekilde güç artışı sağlıyacaktır.
şuan da senin aracın için düşündüğün projeye benzer bir sistem üzerinde bms garaj çalışıyor detaylı bilgiyi Kazım abiye sorabilirsin __________________________________ İstanbul Bebesi Değilimki Ferrarim Olsun. İzmir Bebesi Değilimki Rus Hatunum Olsun. Ankara Bebesiyim Bilader Bırakta Kafam Güzel Olsun |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
yanılmıyorsam o turboyu bir arkadaşım daha önermişti tdo5 olarak söylendi bana gerektiğinde 1.3 - 1,5 falan basabilirmi acaba bu turbo ?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
aynen tarif ettiğin turbo. ama en sağlıklı şekilde yürümek istiyorsan kırmadan 1 bar yeterli
__________________________________ İstanbul Bebesi Değilimki Ferrarim Olsun. İzmir Bebesi Değilimki Rus Hatunum Olsun. Ankara Bebesiyim Bilader Bırakta Kafam Güzel Olsun |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
yani beyin aldıktan sonra 1 bar üzeri sakıncalımı olur halen ? aslında 1.0 bile iyi bişe ortalama tahminimce 280hp yürür ozaman yanlışmıyım?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
300 Hp civarları alırsın 1.3 /1.5 basarsın ama sağlıklı olması açısından 1 bar bence yani benim düşünceme göre uygun ve biliyorsundur rover lar conta sorunlu araçlar
__________________________________ İstanbul Bebesi Değilimki Ferrarim Olsun. İzmir Bebesi Değilimki Rus Hatunum Olsun. Ankara Bebesiyim Bilader Bırakta Kafam Güzel Olsun |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
bu konu ile ilgili bir kaç rover servisi ile görüşmüştüm 220tc lerin orjinalinde çelik conta yokmuş sonradan çelik conta uygulaması gayet saglıklı oluyormuş
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
uhauahuah öyle bi geçersinki
maşallah 220t'ler başka ya__________________________________ GTI-6
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
doğrudur hocam ama hiç çelik contalı görmedi. cvp geç verdiğim için kusura bakma işte olduğumdan kaynaklanıyor
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
evet arkadaşlar yorumlarınız lütfen ?
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: fiat
|
motor standartsa 1barda motor kendini korumaya alıyo 1bar üstünü bastırmak istiyorsan ecuyu kurcalamk lazım o zaman immobilizera dikkat et derim çünkü sorun olabiliyor bu işlemleri yaptırdıktan sonra çelik conta+wössner piston ile devam edebilirsin
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
aracıma çelik conta+wössner piston gireceğim zaten turboyuda tdo5 düşünüyorum güzel bir yazılım veya beyin ile kullanmam gerekli bildiğim kadarı ile acaba 1.3barda günlük kullanabilirmiyim bu işlemlerden sonra.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |