|
|
#1 | |||
![]() |
yakın zamanda aracıma yazılım düşünüyorum..
bu işi istanbulda yaptırmayı düşünüyorum.. aracım golf tsi 140lık. yardımcı olursanız sewinirim.. öneriler barbaros bayrak yönünde.. uygulamayı yaptığı yer nerdedir?? ne kadara yapar?? aracı eskı gucu we yenı gucunu olcmek acısından dynosu warmıdır?? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: mk1 R
|
yeri bayrampasa da powershop die biliorum.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Z4 M , Polo GTI
|
Revo tavsiye ederim...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
Barbaros ustanın dyno su var.Before after şeklinde iki kere dyno ya çıkar araç.FSI grubunda ciddi bilgi ve deneyimleri var.Fiyat konusunda kendisinin fiyat vermesi en mantıklısı.En son şehir dışındaydı geri döndümü bilmem
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
cok cok ıyı yuruyor.. bı kac arkdasım daha barbaros bayraga yaptırmıs.. o konuda yogunlastım bende.. bakalım hayırlısı ama bı tel falan bulursam arayıp konusmak ıstıorrum bılen warsa yazarsa sewınırım.. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Linea 1.6 mj Emotion Plus
|
ben babrboros abide yaptırdım
şu an oldukça memnunum pschiptuning yerinin adı seferağa iş merkezinde a blokta yeri geçenlerde ince bir ayar yapmayı düşünüyordum üst devirle ilgili log falan alıacaktı ama makine şehir dışındaydı şimdide ben şehir dışındayım ![]() ama yaptırmanı tavsiye ederim sorarsan esnaflığından ve işten memnun kaldım |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
barbaros kaca chipler diye konu acsaydin keske fikrin belli zaten
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
mumnun kalma konusunda kımse baska bı ısım wermedı kı??
kımlerın yazılım yaptıgını az cok bılıorum herkesın herkezle ılgılı yorumunu az cok bılıorum ama burda paylasmak ıstedım.. farklı bı fıkrın ya da onerın warsa onu alıyım o zaman??? |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Z16LET
|
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
fikrim belli olsaydı buraya konu acmaya gerk duymazdım zaten..
ılk postumda da belırttıgım gıbı onerıler o yonde sızınde baska onerılerınız warsa we barbaros bayrak konusunda onerınız sıkayetınız warsa yazarsanız bende ona gore yaptırcam dedım.. yanı sızlerın yazdıklarına gorede dusuncelerım degısıme ugrıcaktır.. |
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: ..... 53DN637 ..... Renault Clio Williams
|
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: M 3
|
özellikle vag grubunda barbaros abiyi gözüm kapalı öneririm.. tsi dan çok güzel güçler aldı zaten yapmadığı makine de değil .. hertürlü konuda yardımcı olurum istersen .. pm den irtibata geçebilirsin
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
tsi ile ilgili sorun yaşayan arkadaşlarım war o yüzden hem güzel güçler hemde güwenilir olsun istiyorum.. |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
İstanbulda yaptıracaksan
Barboros abi ile mehmet abi ile bi görüş |
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
http://revotechnik.com/products/soft...aspx?pvID=1086 |
|
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
revo teknik kimdir nedir?? uygulamayı kım yapar nerde yapar?? barbaros bayrakla bu gun telefonla konusmayı dusunuyorum.. revo teknık ıle ılgılı kımınle goruscem onuda ogrenebılırmıyım?? |
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
Adres: Atatürk Oto Sanayi Sitesi No:654-655 Maslak / İstanbul Telefon: +90 212 3281623 |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: p & a & k & b
|
biz de kuzenimin aracına yazılım düşünmekteyiz,2 yerin de ,internet sayfalarına baktım;bu pschiptuning denilen yerin internet sayfasında kendisine ait dynosu gözüküyor gibi,fakat powersop dediğiniz yerin internet sayfasında doğru düzgün birbilgi bulunmamakta,kendi dynoları mevcut mudur,çünkü öncesinde ve de sonrasında bir de dyno aramak istemeyiz...ve de bir soru daha pschiptuning yazılımı custom yapıyor galiba?,powershop denen yer nasıl yapıyor uygulamayı,revo diye bir marka söylenmiş;başkasına log gönderip mi yaptıryorlar?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |