|
|
#1 | |||
![]() |
çok yakın bi arkadaşım hks blow off satın aldı gtc turbosuna taktıklarında arıza lambası yakmışlar.
Bi kaç kişiye danışmışlar arıza lambasız nasıl çuflatıyorsunuz diye geln cevap replica hks blow offların arkasında ayarlı olanları var demişler bunu takıldığında arıza lambası yanmadığını ve araba sorunsuzca gittiği belirtilmiş. Aramızda hiç gtcye blow off takan oldumu ne gibi bi yöntem ile taktı.Hangi blow offu taktı gibi bilgilerinizi paylaşırsaız sevinirim |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Civic 1.4is
|
Benim bildiğim hks'nin değil ama çakma olanların arkasında ayar olduğu ve bu şekilde ayar yapıldığında arıza lambası yakmadığı. 2.0T Astraya blow off takan birileri söylemişti.
__________________________________ Four wheels move the body, two wheels move the soul.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
demekki duyumlar doğru ben en iyisi kendim takıp test edeyim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
arkasındaki ayar blow offun içindeki yayın tansiyonunu arttırıyo ona göre daha yüksek basınçda açılıp hemen kapanıyo normal olanın yayı çok yumuşaksa bazıları çok az da olsa açık kalıyo tam kapatamıyo çünki yay vacuum un kuvvetini tam yenemiyo içindeki yayı eğer bozuk bi hks felan warsa değiştirebilirsin yada tornada oraya delik delip klavuz çeker 6 metrik cvata ile sıkıp aynı ayarlılar gibi olur
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
saolasın mengü abi |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
ya çift diyaframlı kullancaksınız bailey gibi.. yada boosted pug uın dedigi gibi yapcaksınız. orjinal dump valve i iptal ettiniz mi?
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
orjinal dump valve iptal etmediler.Zatan arabayı götürdüğü yerde blow offu görünce adam bomba sanmış resmen adama dump valve dese artık kim bilir nereleri sökecekler
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
dump valve i zaten yerinden sokemezsiniz.. dah afarklı sekilde iptal edilmesi gerekiyor.. daha once uygulamıs bi yere goturun sıkıntısızca yapsınlar bence..
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: jazz
|
bizde orj. hks taktık olmadı aynı aracda sonraan pes ettik takmadık bir daha
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
izmirde malesef bi kaç yere daha götürmüşler onlarda takamadı.O yüzden ben takmaya çalışıcam yarın.
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
2.0 mı 1.6 mı araba
__________________________________ EGETUNING PROJECT ECUFAST İZMİR chip tuning & remapping |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: Yok
|
|
|
|