|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: skoda favorit
|
arkadaşlar 93 model skoda favorit var bilen bilir güçsüz bi motora sahip ufak çaplı bi turbo uygulasak neler lazım olur turbo önerileriniz neler olabilir ufak bi güç versin yeter yani max. 0.3-0.4 bar olcak rampayı çıksın yeter
gerekli parçaları ve maliyetlerini hemen hemen tahmin eden arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Ankarada var bi tane ama sahibine ulaşamadım 1 bar basıyorum yazmış bazı yerlere o bize çok fazla yorumlarınızı bekliyorum
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: -
|
kanka c2 206 hdi fln onların dizellerinin turbosu olur sanırım renonun 1.5 dci turbosu altlar için yeter galiba,alttan egzantrik oluşuda kötü bunlarda :S yağ pompası daha büyük bi radyatör fln baya ıvır zıvırı vardır,bilen yokmuş gibide kimsede yazmamış hayret
ama ilk bi enjeksiyonluya çevirsek daha fena olcak
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: En iyi yerli 89.2.0 taunus-94 kartal s -Mz ETZ 251(sold)
|
arkadaş küçük turbolar olduğu için örnek wermiş arda
__________________________________ Teknosay teknik servis hizmetleri Para sayma ve evrak imha makinalari türkiye distribitörü.. http://www.teknosay.com/
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: look for new one
|
yanlış bilmiyosam sizin arabanın krankı 3 keplen bloğa monte ediliyo sıkıntı olabilir
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
|
araç 4 pistondur ve 4 kepten krank miline baglıdır. alttan egzantriklidir.piyano sistemi mevcuddur en negatif özelligi belkide budur motor hacminin ardından gelen. karburetörlüdür. benzin pompası yoktur benzin otomatigi vardır kam milinden alır hareketini. krank milinden hareketini triger kayışı yada dişli deil zincir yardımıyla alır bu nedenle zincir seti bulunan bi araçtır. diger motorlardan farklı olarak belli başlı başlıklar bunlar olabilir . digerleri ztn aynı 4 buji kablosu buji fln ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: STARSCREAM (Megatron'un Sağ Kolu)
|
skodalar normal hali ile krank kesip duruyorlar. Bence turboda saglam kaliteli bir krank olmadıgı sürece girmek mantıklı olmaz.... __________________________________ Renault Sports & ///MPower
|
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: '93 200SX S13 - '95 Del Sol VTi EG2
|
şu turbo kaç bar basıyor bu turbo kaç bar basıyor diye bir şey yok , üstündeki wastegae e bağlı olark değişir , boost controller la ayarlanabilir.
turbo yapma mevzusuna gelince , belkediğinden pahalıya çıkacaktır , zira egzoz manifoldunu nereden bulacaksun turbo için? özel yaptırman lazım o da beklemediğin fiyatlar olacak . |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
evet özel yapım olcak mecbur zaten emme egzoz üst üste garip bi motor bu ya
astarı yüzünü geçerse yalan olur zaten bu iş
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
Otomobil: [ ABARTH ]
|
__________________________________ hızlı olmak korkmamakdır.... |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
Otomobil: look for new one
|
__________________________________ You can sleep in your car but can't race with your house Megasquirt, Vems tamircisi
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
capon alcan olum tabi boşver bunu
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]() |
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 18:54 ::::

gerekli parçaları ve maliyetlerini hemen hemen tahmin eden arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum. Ankarada var bi tane ama sahibine ulaşamadım 1 bar basıyorum yazmış bazı yerlere o bize çok fazla yorumlarınızı bekliyorum

ama ilk bi enjeksiyonluya çevirsek daha fena olcak