|
|
#1 | |||
![]() |
kısmet olursa bu hafta içi Jackson racing in vti a göre olan sc kitini alıcam bunun yanında aracımda olanlar 4-1 dc replika headers komple 60 lık düz boru 60 lık son susturucu p28 beyin mugen termostat walbro benzin pompası ve cometic marka conta kullanıorum aracıma başka ne gerekli bu kit için 0.5 barlık kasnakla kullanmak istiyorum eksiklik olarak sanırım enjektör ve widebandın dışında bişi gerekli mi
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 Son Düzenleyen su_vtı; 15-08-2010 09:40. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Bence methanol kiti alsan iyi olur. Inter yada aftercooler olmadığı için bu SC kitinde EGT biaz yükseliyor. Methanol kiti ile saf suda basabilirsin. Bu arada EGT saatin bence mutlaka olsun.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Honda Civic
|
boost ve egt olsa fena olmaz bence..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bir de cometicle sorun yaşayanlar oluyor sanırım(sadece gözlem ve okuduklarım). oem veya golden eagle conta filan daha iyi olmaz mı?
__________________________________ dp-engineering&haltech&UtkuSelamoğlu |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: İNTEGRA LS VTEC
|
Yağ pompasıda yetersiz kalabilir.
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
![]() SC kitler ile VTI motorda sorunsuz kullanan varmı acaba VTI motorlarda sorun çıkarıyor diye tartışma konusu açılmıştı yanılmıyorsam..
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: oda olur bir gün inşAllah
|
kardeşim contayı oem kullan
üst kapağıda port polish yaptırabilirsen sc ile güzel olur bence __________________________________ lailaheillallah muhammeden resulullah http://www.kandemiriletisim.com/ yusuf 532 763 53 60 GTR Son Düzenleyen YUSUF; 16-08-2010 10:49. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: MCS
|
Yağ & su pompası ITR olursa iyi olur. Conta da OEM bencede en iyi seçim.
Metenol kit soğutma açısından çok mantıklı olduğu gibi, EGT ve BOOST göstergeleri, aracını takibin açısından gereklidir. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 7.40il
|
jackson racing sc kit ile sorunsuz 100.000km giden vti biliyorum tr'de hala da günlük kullanıyor aracını
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
stoc dönecekse ıtr yağ su pompasına gerek yok pompalarda bir sorun yoksa fuzuli masraf
__________________________________ lailaheillallah muhammeden resulullah http://www.kandemiriletisim.com/ yusuf 532 763 53 60 GTR |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
yusuf ben defalarca b16a2 oem yağ pompasıyla itr yağ pompasını açtım tamamen aynılar diş sayılarına kadar 2.cisi itr devirdaim diye baktığınız kendi devirdaiminiz tamamen aynı..3 sü adam gibi beyin ayarı kompr. testi methanolle kitle her şey yolunda gider ama keşke imkanınız olsada vortech alabisen..
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
kısmet ya bu hafta arkadaşta eğer az daha kırarsa fiyatı alıcam kitini felan
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#13 | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
ahah sayende abi ya bende şaşırıyorum 2-3 gündür nasıl oldu bu böle diye
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
__________________________________ lailaheillallah muhammeden resulullah http://www.kandemiriletisim.com/ yusuf 532 763 53 60 GTR |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
valla yapmayı çok istiyorum çok büyük bir maliyetide yok hani toplasan 2 2.5 felan çıkıyor kalan parçalar hep aklıma geliyor yaparım sanırım bu haftadan sonra
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|