|
|
#1 | |||
![]() |
arkadaşlar yazılım eksoz filtre dısında yapılacak olanlar sanırım benzın pompası we cooler..
--benzın pompası hangı marka olmalı kac bar olmalı?? --cooler fmic istiorum kac litre olmalı?? --mewcut coolera paralel mı baglanmalı?? --buji için standartının dışında ne kullanabilirim?? --eksoz capım 63mm buyutmelıyım?? buyuyecekse kac mm olmalı?? --birde internal vastegateyi external wastegate yaparsak artısı eksisi ne olur?? biraz fazla oldu ama umarım yardımcı olursunuz??? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
forge un sana özel kitii vaar FMIC de onukullan derim(parallel)
pompa olarak APRnin s3 lere olanı var onu kullanbilirsin olurmu tam bilemiyorum ama kaliteli al Bujinnin sanırsam cupralardaki bujiden 1 sıcak yani cupralarınkinide kullanbilirsn External Wg işine yaramaz yapmakta işkence olu bence girme o işe dewamli aynı basınc oolursa yuarlarda sıcak üfler biyerden sonra kötüye gidrsin 63mm iyi o turboya MAX 70 içide 67 olur ama kesinlikle ben denemedim ![]() Benzin basıncına gelince Ecu onu kendi ayarlıyor elektronik olarak 3-5 bar değil saten sistem basıncı
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Yok
|
s3 veya cupralara olan benzin pompası bizim arabalar içinde uyumlu mu?
__________________________________ Stock
|
|
|
|
|
|
#4 | |
![]() |
cewabın ıcın tesekkur ederım sayın OZ ![]() aracımda ngk nın orjınal bujılerı war bı ara ırıdyum ngk kullandım ama 2000 km ıyıydı sora kesme we patlama yapmaya basladı orjınale dondum tekrar.. su an kı problem arac 4bıne kadar cok ıyı dewırlenmıo sankı bısı kasıo gıbı 4bınden sora rahatlıo nedenının ne oldugunu anlamıs degılım?? benzın pompası yetmıo die düşünüorum ama ne derece dogrudur bılınmez tabıkı.. bu arada debrıyajımda uzatmaları oynuyo debrıyaj olarakda oem mı yoksa onerılcek bı marka warmı??? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
caglar sen en son ne uyguladın araca bıldıgımın dısında cooler falan takcaz demıstı dogukan taktınız mı??
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
kolay gelsin canım
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
intercoolerı bekliyoruz henüz takmadık bilgin dışında bişey uygulanmadı başka
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
pekı bısı sorcam dewırlenırken az az kesme, eksozdan patırdama gıbı seyelr yapıo mu senın arac?? bujılerın benzın pompan oem dımı senın?? |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Volkswagen
|
Araç Golf GT mi ?
DSG lerin sciroccodaki gibi torku kaldırmama efsanesi bunlardada mevcutmu merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: '12 45th Camaro - '11 Golf B.M. - '74 Camaro CUK - '74 Camaro Project Shit Box
|
http://www.etuners.gr/en/index.php?s=13&t=199 burda istediğin detayların odupu bir döküman var. Benzin pompasının gereksiz olduğunu savunuyor burdaki Yunanlar ama geende sen bilirsin
__________________________________ Camaro is a small, vicious animal that eats Mustangs... |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
arac 140lık..
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]() |
benzın pompasıdır dıye dusunuyorum ama bakalım.. |
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: VW Golf GT & Yaris D4D MMT
|
Bir çok şey farklı demişsin. Mesela senin tecrübe ettiğin değişik başka neler var? __________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
turboları superchargerları farklı... benzin pompaları tamamen farklı. yani parca koduna gerek yok, aldık takmak için birebir iki parcayı da elime aldım ve birbirine asla uymuyor bosuna yorulma
uyduruyum istedim, uyacak gibi deil vida yerleri bile alakasız.. sıkıntı yok elimde uprated pompa var gerekirse yaparız
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
Otomobil: VW Golf GT & Yaris D4D MMT
|
__________________________________ 2001-2003 model Audi A3 1.8T otomatik aranıyor... |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |