|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Yeni L200 & Yeni Doblo & Accord 2.4 Executive
|
Arkadaşlar 1997 model GC8 aldım. Araç tamamen stok sayılır. EVC-S HKS diye 2 sınıflı bir evc si var. Mantar filtre var. Eksoz 3 inç ap açık
![]() Aracın stok hali çok derli toplu. Motoru çok çok ii durumda, servis onaylı aldık. yağ pompası cosworth ile değişmiş. trigger seti yeni değişmiş vs. Exedy baskı balata var. Bu araca başlangıç olarak ne önerirsiniz? Hedef sağlıklı 300hp almak. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
Motor içi çok iyi durumda derken Forged Ind. olarakmı toplanmış önce bunu bilmek gerek. Ondan sonra kalan reçeteyi hazırlamakta fayda var.
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
|
Yok forged değil, araç stok tamamen. Yani motor durumu servisten onaylı ii olarak dedim
Ben motor içine girmeden, yapılabilecek değişikliklerle ilgileniyorum şuan.
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
motor içi forget olmadan sağlık olarak yerinde ise güzel bi vf 35 turbo ile ve ya muadili bi turbo ile 1,3 gibi barlarla o gücü alamasan bile yakınını sağlarsın..güzel 1 2 parca ekıpman ilede arabanı motor fakire düşmemesini sağlarsak sana yeticek bi subaru olur..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
vf35 i bikaç kişi önerdi evet. front cooler ayarlıyacağım nasipse.
evc de şuan 2 mod var; biri 0.6 ki ben hep bunla kullandım yolda, 2. si 1 bar mış kullanmadım daha. 750 km yol yaptım 7.5 lt ortalama yaktı. sürekli 120km ile geldim, sanki en rahat o hızda ilerliyordu. Bursa otobanındada 260 ı buldu, oradan içim rahatladı. Arabanın sağlık durumu ii geldi bana. İşte üstünü yavaş yavaş çıkalım istiyorum. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Vf35'li bir setup için Fmic yerine Sti Tmic daha mantıklı bence.
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
Peki bunun limitini neye göre belirliyoruz. Bana sanki o yukarda soğuk hava çekebilmesi pek mümkün gibi gelmiyor. sti scoop var ama ne olursa olsun mantık biraz ters geldi. Önde her halukarda fazla soğuk hava alabilir gibi geldi, ama tabiki tecrübem yok, yprumlara herzaman saygım var
__________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
#8 |
|
TechTurkey
|
hayır yukarıdan vermek evet çok iyi olmayablilr ama sunu unutma o coolerın altı komple şanzımanın oraya gidiyor yani aşağıdan sağlanan vacum ile üstten hava çekmesini sağlıyor diyebilirsin
![]() ayrıca vf35 e FMIC 'a gerek yok bence çünkü çok aşırıbüyük geliyor zaten çok yüksek basınc basmayacağın için sıkıntı olmayacaktır hem daha az lag lı hemde daha tepkili bir araca sahip olursun
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 | |
![]()
|
![]() büyüksün ok, sti tmıc ile yola devam o halde. __________________________________ www.ilgincbirsey.com ![]() Herkes için ilginç birşeyler...PlastiDip ürünlerini ilgincbirsey.com sitesinden World Card ayrıcalığı ile 12 taksitte alabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
oncelikle kaput mandali almali, 200u gordugumde ucacak hissine kapildim acikcasi.
daha once dedigim gibi ems bul once karaduzen gitmek istemiyorsan
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
bende o unicorn görünümlü scoop'u sökünce rahatladım
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: var
|
benim yazıyı silenler 300+ hp lerde orjinal GC8 şanzumanına güveniyolar sanırım?
e hadi bi yurusunde bizde gorelim |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
vf35 le fmic,çok tatsız bir hal alır.Motor içi de olmadığı içide olmadıgından basınç açamıcaksın...bence hiç dokunma şimdilik.ilk önce vf35 sti tmic ile devam et...ondan sonra geri kalanlarıyla ugrasırsın motor içine girmiceksen,dp up,göstergeler filan gbi.hayırlı olsun kazasız belasız.Motor içini toparlayana kadar çok kurcamala...
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
td05-16G ile 1.5barda 3. vitesi kiran arkadasim oldu ama motoru 180k civarinda olmasina ragmen sorunsuz... __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
Son Düzenleyen tool; 06-10-2010 13:45. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
abi arabada beyin filan yok..yeni alınmış zaten ondan dolayıdır ki yanlıs yönlendirmemek amaçlı basınç açılmaz dedim.yoksa tabikide benzinini havasını ayarladıktan sonra düzgün bir şekilde açılır..
ben şimdi ilk heyacan subaru=basınç olmasın diye uzun uzun yazmadım yoksa uzman ellerde gayet sıkıntısız yurur.. benım küçükken yaptıgım hataları yapmayın bir arabayı geçicez die kuru kuruya basınc açıoduk.Yapılıyorsa tam yada hiç olmalı. Hee ben yine beyinden önce güzelce forgedlanmasından yanayım ondan sonra para imkan el verirse ems turbo ıntercooler enjektor vs vs diye gidilebilir,tabi... |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
Otomobil: var
|
gc8 lerde 300 hp leri bulduysanız 2 ve 3 ü peynir ekmek gibi yersiniz |
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: Impreza GC8 - Audi S3 8L - R21 Concorde - International Scout V8 4x4
|
Tarkan hocam bir subaru sahibi olarak sana şunu özetleyim, subaru aldıysan, o subaruyu aldığın para kadar bir meblağ kenarda durmalıdır.
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |