|
|
#1 | |||
![]() |
Bu araç hakkında genel olarak herşeyi öğrenebilir miyim, yakıtından tutun gidişatı vsvs..
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Laguna dTi
|
birçok konuda anlatıldı ama
__________________________________ otomobiline atla, basabildiğin kadar bas, buralardan uzaklaş biraz |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Turbo Besmele.
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Arda bi araba beğendiremedik
Al bi s2k yeter
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Benim kafamda birşeyler oluştu artık ama bende aileme bakıyorum baskı kuramıyorum üstlerinde neticede, onlar olur dedikçe ben bilgi alıyorum söylüyorum böyle böyle diye..
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: MK3 Astra GSi & W124 Mercedes-Benz
|
10 milyon tane konu var lan czt ile ilgili göz aşinalığından ezberlemediysen hata sende
__________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Ya genel olarak bende fikir sahibiyim neler yapılabilir hakkında vs ama yakıtı durumunda yazan eden birşey yok, en çok ilgilendiren konu zaten o kısmı
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
![]()
|
Yakıt konusunda cimri olduğunu duymuştum. Hatta "öğrenci arabası" diyorlardı.
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: MK3 Astra GSi & W124 Mercedes-Benz
|
ben söyliyim o da yazıldı çok az yakıyor sakin kullanımda 7 falan yakabiliyorlarmış günlük kullanımda.. gazlasan da max 10 falan kokluyor yani
__________________________________ mkIIIGSi16V Powered by; Opel Tech Service PPR Motorsport |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Kanlarına iyice girersem olacak gibi bakalım
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: r56
|
Bonalume kit avantajmı olur dezavantajmı bilmem ama o şekilde köprü trafiğinde 7 litrede kullanan vardı
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
Hp olarak tahmin edemiyceğin kadar önü açık yanlız olay aktarmaya gelince sanırım coil olmadan biraz zorlanma yaşanıyo 200 230 arası rakamlar da dolu dolu gider diye tahmin ediyorum.
Görüntü olaraksa şahsen ben bayılıyorum çok hoşuma gidiyo genel olarak görüntüsü beyenilmiyo ama bence alırsan çok beyeniceksin yada entresan bakışlar pek umrunda olmıycak Yazın alıyodum direkten döndü kaçırma derim mutlaka czt yi tatmalısın |
|
|
|
|
|
#13 |
|
TechTurkey
|
orjinal motorun Maximum 320 beygiri kaldırablir amaçok sıkıntılı ve sakat ama 220 250 arasını sıkıntısız kullanırsın
yakıt olayındada gerçekten az yakan bir faklık __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: before czt after picanto
|
yakıt kullanıma göre değişir..mivec motorun özelliği başarşan yakar başmazşan az yakar..
kışa meşafede kullanacakşan fazla yakacağını düşünüyorum uçuk kaçık kullanmazşan hiçbir zaman 10lt üştünü görmezşin şehir içi bir de şöyle bi gözlemimi paylaşıyım motor ışınana kadar 10 lt üştü gidiyo ama 1-2 km içinde 10lt altına düşüyo yakıt tüketimi turbo açtırmadan giderşen 7-8 lt yakıt tüketimi var şehir içi (gerçi açtırşan da çok değişmiyo) |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Corolla D4D
|
vakumda 7lt lere kadar dusebilio hafif sıkısık trafikte falan guzel aractır esp kapatılamıyor diye biliyorum, ici cok genis ve ferah, malzeme kalitesi klasik japon isi.potansiyeli olan bi arac.czt ile daha once açılan konular vardı biraz araştırırsan forumda bulabilirsin
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
Esp kapatılıyo hatta bi ara esp kapandımı abs de kapanıyodu şimdi onada bi çözüm bulmuşlar galiba artık sadece esp devre dışı kalabiliyo
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Meggie , Flu , Astra Turbo
|
sigortayı çekince esp ve abs kapanıyor
|
|
|
|
|
|
#18 | |
![]() |
![]() Arda al artık şunu da rahatla yahu, o kadar çok şey yazdık elindeki parayla rahat 230 civarı CZT'in olacak yol tutanından coilli falan
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
![]()
|
Sigorta üzerinde yapılan bir işlemle sadece esp kapatılabiliyor. Forumda yapan arkadaşlar var, sana yardımcı olacaklardır aldığında.
Ayrıca coilover şart. : ) |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |