|
|
#1 | |||
![]() |
İlk olarak test aracımız 207 RCydi .Ve en son bugun Mini Cooper S R56 Yada uyguladıktan sonra paylaşmanın vakti geldi.
İlk Olarak Turbolar dağıtıldı ve inceleme altına alındı.Parçalar temizlendikten sonra Rafımızdan K04 Büyük Turbo emme ve egzoz palleri kutularından cıkarıldı. Bu 2 parçayı mil ve kanat balanslarına baktıktan sonra rotor balansına bağladık.Durum oldukça güzeldi.Ardından 360 Derece thrust bearinge sahip tamir kiti çıkartıldı.Gövdeye ekstradan 2 mm çapında yağlama deliği açıldı. Emme ve egzoz salyangozlarının içinde torna edilerek daha büyük kanatlarımzın takılması için yerimizi açtık.Ardından Turbomuzu topladıktan hemen sonra Turbo Ses balansında ses balansı 135 000 devirde maksimum 2.5 barda test altına aldındı.İşlemler bittikten sonra araca montajlandı. Turbo dağıltıldığında ![]() ![]() Standart Emme pali ve büyük emme palimiz ![]() Emme salyangozunun içi büyütüldüğünde ![]() Emme kanadına üstten bi bakış ![]() Ve turbo bittikten hemen sonra ![]() Aracın gün sonu garajdan cıktığındaki motor ve ecu tune listesi. Ege Turbo Stage 2 Turbocharger ETP Chip Tuning Remap By Arda Bentürk Alta Racing Air İntake Kit Forge İntercooler Kit Fx Racing Custom Cat back egzoz kiti FX Racing Custom Down Pipe Havanın yağışlı olması nedeniyle otobanda kendim test ettim.Eskisine oldukça fazla tork artışını hissettim.Araç sahibi Mert abide oldukça beğendi .Malesef Dynomuz olmadıı için test edemedik .Araç bize İstanbuldan geldi.İstanbula gittiğinde Dyno üzerine çıkacak ve dyno sheetini benimle paylaşacaklar. Beğenmeniz dileği ile Son Düzenleyen egeturbo; 16-10-2010 09:18. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Mevcut
|
Sadece turbo'nun maliyeti ne oldu?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: p & a & k & b
|
hedeflenen güç nedir
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Pm gönderdim.
Minimum beklediğimiz + 50 HP Yazılımla birazcık daha haşır neşir olursam daha fazla güç alınabilir.Bu uygulamaları tamamen en düşük seviyelerd bırkaıyoruz .Malesef Türkiyedeki yakıta güvenmediğimden dolayı |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bugun İzmirin en iyi tune shoplarından KA -STYLE Gökhan abinin kendi aracı olan R56 sınada uyguladık.Şuan OPC corsaların üzerine çalışıyoruz Opc bittikten sonra Stage 3 Turbolarınıda hazırlarız.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: SArocco
|
arda eline sağlık afferin sana
Taktir ettim bu sefer ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Uzaklaştırılmış Kullanıcı
![]()
Otomobil: Supercharged 2006 R53 MCS
|
Arda keşke before after dyno yapsaydınız
Gökhana selamlar..
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Saolasın abi
![]() A.s Çok istiyorum ama dynomuz malesef yok sırf bu iş içinde bi dyno almak açıkçası gözüm yemiyor.Nede olsa Gökhan abi İzmirde yakında Dynosuda gelicek.Ozaman ücretiyle kullandırırsa dynoyu inş burda bol bol uygulamalarımı dyno ölçümleri ile yaparım |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: 207 RC LeMaNs
|
hava filtresine nasıl bi kit yaptınız acaba?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
maliyetide yazmamışsınız?
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Maliyet malesef yazamıyoruz .Site üzerinden satış yapmaya geçtiği için malesef banlanıyorum.Oz abi den bu konu hakkında izin almaya çalışacağım.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
207 ler için daha önce http://img30.imageshack.us/gal.php?g=img0076v.jpg bu şekilde yapmıştık .Ama bu sefer üzerine Aem Taktık bugun.Filtre kiti üzerinde azcık çalışmam gerekli.Yarın İzmirden 207 GT 150 liğe aynı uygulamadan yapıcam.Onda biraz daha customda geliştiririm.Ama İstanbuldaki mini ye Alta nın kiti geldi.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: 1.2 SloWMotion TDI, x16xel
|
pm atabilirsin dostum
__________________________________ 205 gti, 207 RC 1.2 SloWMotion TDI eski kullanıcı adım : 207rc emrah |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: yok
|
arkadaslar ben ardayla konustum ama tekrar bir daha yazayım diyorum.bu işlemin egt yi artırma gibi bi etkisi olurmu?
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Çıkardığınız işler çok güzel egeturbo.
360 Derece thrust bearing sahip tamir kiti ne oluyor? thrust bearing'yi biliyorumda tamir kiti ne oluyor? __________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
Tamir kitinin içerisinde zaten thrust bearingimiz 360 derece ekstra yağ kanallı geliyor . Bunu ynaında kitin içerisnde uzun buırç daha büyük yağ girişli yeri mevcut.Sekman taşıyıcı ve pulu özel bi alaşımdan üretilmiş daha fazla devirlerde daha az problem sağlıyor.İçinden çıkan oringler bile turbonun o veridği ısıya daha dayanıklı.Sekmanlar bile özel bi malzeme diğer orjinal sekmanlar agöre renkleri bile çok farklı.Tüm bu parçaları tek tek inceledik ve test ettikten sonra satışa sunduk.Kesinlikle PROBLEMSİZ |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: 207 RC LeMaNs
|
olmamıs o filtre bence
bende aparat ve bağlantı olarak aynını yaptım aem taktım ama hem aküyü küçülttüm,ki filtre motor oyndığınd değmesin ve turbodan ayrılmsın
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]() |
büyütülen araçları devamlı şekilde takip edip testlerini yapıyoruz.Ayrıca gösterge setlerimizin hazırlanmasına yardımcı oluyorum. Yunanistanda bu araçlara biri filtre kiti yapmış turbonun emişinden aliminyum boru gidiyor farın oraya doğruda üzerine plastik bi parça yapmışlar plastik parçanın içindede ufak bi filtre vardı azcık bi kullansınlar oluru gideri nasıl turboya zarar verebilecekmi eğer vermesse 1 tane kit alıp burda onu geliştirmeye çalışıcaz Son Düzenleyen egeturbo; 20-10-2010 10:28. |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |