|
|
#1 | |||
![]() |
Merhaba Arkadaslar
2005 wrx aracım normal turbo basıncı 0,9 da baslıyor sonra motor korumaya alıyor kendini otomatik olarak 0,5 e dusuyor. Bunu duzeltmek icin evc 6 aldım ama A modunu 0,9 da B modunu da 1,1 e ayarladık fakat suan yine en fazla 0,85 basiyor. Bunun sebebini bilen arkadas varsa bilgi verirse sevinirim. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: var
|
boost cut olabilirmi?
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
97 oktan benzin aliyorum her zmn enjektor ve turbo alacagim sulhi de para bitti biraz masraf etmeyeyim bu yaptıklarim ile zevk alayım ama nedense bi turlu yurutemedim arabayi.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
çok uzaktasın abii coook ben ne yapayım
|
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: astra & 04' wrx
|
merhaba bendede 2004 wrx var aynı sorunu suan bende yaşıyorum arac belli hızda safe e geciyordu aem tru boost taktım ve denemelerimde wastegate %60 duty de anca 12 psi görebildim tru boost u takmadan önce servise gittiğimde önce wastegate ten süphelendi ustam fakat down pipe daki katalitikğin dağıldığını ve turbonun bu yüzden basamadığını söledi aynısı sizdede olabilir aracınız kaç km de ve egsoz sistemi varmı?
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Gt spec headers 76lik komple borular hks son susturucu var tial 38 mm wasgate var.
102000 de araç da komple stok aldım arabayı yalnız Son Düzenleyen maahmut; 03-11-2010 21:00. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
wastegate de olduğuna göre turbonuz değişik galiba external wastegate li kullanıyosunuz bircok sebeb olabilir kaçak olabilir ,wastgate in yayından olabilir, turboda problem olabilir
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
TechTurkey
|
söyle bir sıkıntı var ben olsam sizin yerinizde açık konuşayım kesinlikle ve kesinlikle evc takmam nedeni ise belirteyim subarunun Sewdiğim özelliklerinden biri kötü benzin var ise arabada ilk kısar baktı olmuyor baasıncıda kısar fakat sıkıntınız bu olmayabiliröncelikle bunu çözmeni lazım 1-2 sorun olacak öncelikle 1- Wg yayınız kaç barlık ? yadarengini biliyormusunuz ? 2- top mount or FMıc mi kullanıyorsunuz ? 3- Evc yi ayarladınız basıyordu basmamayamı başladı yoksa taktığınızden beri o şeildemi? 4- Yanlış anlamayın ama sormak isterim Evc 6 nın base ayarları var onları yaptınızmı acaba ? __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]() |
|
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
TechTurkey
|
2 nin Cevabı ise intercooler ön taraftamı yoksa yukarıdamı duruyor orjinal subaru gibi abi Evc yi ayır sadece turbodan çıkan hava hortumunu tial e tak Ortasına ve basınc düşmesi keydedicekmisin yoksa ilk bastığı gibimi gidicek araç eğerki öyle ise sıkıntın Evc kaynaklı eğerki basıcn geene düşme kaydederse Evc iptal iken ozaman bir yerde bir hortumun atık yada yarık var basınc gelince büyüyor o yarındemektir birde rolantide EVc nin büyük sayısında kaç gösteriyor aşağıdaki büyük 123 yazan yerde altttaki sağdaki ?
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Yanlis yeri yazdim kardes.
orasi -57 yaziyor rolantade.
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
TechTurkey
|
sende kaçak olabilir abi standart ie motor için felan onun aşağı ytukarı -70 lerde durması gerekiyor -65 -70 arası benim tavsiyem hortumlarını kontrol etttirmen abi birde İntercoolerın altındaki hortum dersen yılmaz abiye anlar o kelebekin ve interccoolerin altındaki
![]() slm da söyle özgünün selami var dersen sewinrm
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#16 |
![]() |
Bas ustune kardes solerim tabi. Tesekkur ederim bilgiler icin.
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
TechTurkey
|
bayramdan sonra antalyadayım gene olmaz ise bakmak isterim belki görünen bişiyde olabilir
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Beklerim kardes 05336805022 telefonum ara mutlaka goruselim tanismis oluruz hem.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
|
benimki de rolantide -17 18psi oluyo buda bi sorun olabilirmi?
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |