|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: MANDİNGO
|
mrhb arkdşlar typerı turbolamayı kafama iyice yerleştirdim.
benim aklımdaki güçler 450 500 hp arası olsa bana fazlasıyla yeticektir.yedek arabam var koşturmalık typer sadece keyfe binilicek. motor içine girmeyi düşünmüyorum. bana neler önerirsiniz. aklımda bir liste var. ama bu konuda benden daha tecrübeli olan arkadaşlarımız var. en başta hangi charger kullanılmalı sc6262 mi gt 30 mu sc 6262 de boost 6000 d/d gibi geliyordu gt 30 da sanırım 4500 gib artıları eksileri nelerdir. arabam 100 bin km de çok sağlıklı bir arabadır.500 km önce daha yeni headers egsoz filtre taıldı. yani hırpalanmış bir araç değil.budaönemlidir muhtemelen tc için. yorumlarınızı bekliyorum ağalar. __________________________________ , |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
en azından bi bakın derim başta yataklar segmanlar ne durumda motor içine girmesenizde
gt30 yeterli olacaktır devri uygun tutup şanzımanı yormazsanız pek sıkıntı olmaz coolerı vertical almanızı öneririm __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: R 21 turbo, ''YBR 125 çalındı''
|
JAD spec olur stockda gt30 la 1 bar basılır bir güzel...
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#5 |
![]()
|
bu 4465 usd lik kite her türlü aparat dahilmi.
enjektörü wesgeyçi interkulırı vsvs bende rbc var 70 lik kelebek var kpro var bunlarıda kullanıcam. __________________________________ , |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: loadinkkkkkkkkkkkk
|
hayırlı olsun
![]() allah tamamına erdirsin ama bence mutluluk atmosferikte be serkan abi... __________________________________ no car no fakin fuel |
|
|
|
|
|
#7 | |
![]() |
buda gt30rlı kitin dynosu 10psi 93oktan 400whp 370nm
Son Düzenleyen emre.aksu; 07-11-2010 00:02. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
sonra arda kardeşim zehirledi dünde dadaşım tolga morfinledi ![]() ben bu ruhaniyet ile hakkaniyet yolunda vtec açar 1.3 basarım
__________________________________ , |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
TechTurkey
|
Fullrace kit Gt30R kpro 1000cc enjektor
tunerında güzel ayar yaaparsa 10 binde bir yataklarını kontrol edersen H;İİÇÇÇ bişiycik olmaz
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
inş özgün n/a artık fazlasıyla kstı.
bakalım artık __________________________________ , |
|
|
|
|
|
#11 |
|
TechWorks
|
Ben senin yerinde olsam motorun icine girerim
piston, kol, yatak ve conta 2000$ i gecmez ama icin rahat olur. Tecrubeli, herkesin guvendigi bir garaja blogumu yollatir toplatir kalanini bursada hallederim ekonomik durumlar zorlanmak istenmiyorsa. Birde yag pompasi kontrol edilir sonra yardir mursel
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: M.B
|
Allah yardımcın olsun şimdiden kolay gelsin
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: Sold CVC Vtec , 106gti , L200
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: jazz
|
adem zehir taçircisi gibisin hee
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
Otomobil: K20 Power
|
![]() stock k20+ rbc + 70 lik kelebek + 1 bar 400 whp hakkıdır. __________________________________ 34 HDF 89 - n/a - Sold 34 JAD 41 - n/a - JRSC - Turbo - Sold 34 RED 16 - Turbo - Loading... İt ürür kervan yürür...
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
Otomobil: s2000 &corsa cdti&turbo typer
|
yasarsın sonra bıde turboyu buyutmekle ugrasma onu acık olsun projenin
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: jazz
|
tolga oradaki yakıt kalitesini hesaba katıyorsun deilmi? 93 pump gaz bizim 97-98 oktanımız hee tabiki bu o yakıtla bu gücü alır anlamında deil..
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
saolun beyler yorumlarınız için.
motor içine girmek beni düşündürüyor.ama bi darton düşük sıkıştırma piston daha mukavemetli kollar.gerçi oem kolların çok dayanıklı olduğunu okuyoruz heryerlerden. __________________________________ , |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 05 TypeR-11 Qashqai
|
bence harcayacagin miktari belirle arabani sat ustune koy git bi subaru yada evo al derim kafan rahat olur kardesim ama yinede sen bilirsin tabiki
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|
|
:::: Şu Anda Saat: 17:53 ::::

piston, kol, yatak ve conta 2000$ i gecmez ama icin rahat olur. Tecrubeli, herkesin guvendigi bir garaja blogumu yollatir toplatir kalanini bursada hallederim ekonomik durumlar zorlanmak istenmiyorsa. Birde yag pompasi kontrol edilir sonra yardir mursel