|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: ROKET Yakıt:AZOTPEROKSİT
|
araca nos taktım. nosu ateşleyince tam basılı tutamıyorum. nosu açınca motor çok şakırıdıyor. standart dizel sesi 2 katına çıkıyor. 2 kere de motor durdu tekrar çalıştı zannedersem. acayip balansda vurduruyor. ancak yarım saniyelik bas çek yapabiliyorum. kadran 5bin devirde kırmızıya giriyor. ben 3binde gibi açıyorum, 5bine gelirken kapıyorum.
araç 1.6 dizel ford motoru. nos memesimi fazla büyük geldi araca? hava yakıt oranlarındamı ayarsızlık oluştu? yoksa motormu kaldıramıyor? sanki silindirlerin hepsine eşit dağılmıyormuşta ondan balanssızlık yapıyormuş gibi geldi bana. havalarda soğudu fazla soğuk olduda o yüzdenmi motor durdu çalıştı acaba? tecrübesi olan yardımcı olursa sevinirim. + edit problem halledildi __________________________________ N2O4-spec Son Düzenleyen akdeniz; 09-01-2011 07:13. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Bravo
|
Bu imzanda gözüken 2011 model fiesta tdci'a mı nos taktın sen
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Montajı kim yaptı? Kaput içi foto koyabilirmisin? bir bakalım nereden vermişsiniz nosu
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: yok
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: 307 OV PACK SW cam tavanlı kartal gibi
|
takılırda fiesta ne kadar dayanır? 1.6 ford motoru yanı cok özel bı motor degılse dayanmaz heralde ??
cok merak ettım bende ne kadar basarılı bı durum bu? __________________________________ S'OZ FOCUS sold Son Düzenleyen pepecura; 09-12-2010 08:48. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
Otomobil: D-4D / 12'Rocco
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: black- white- yellow-black-GTİ. red VTİ TEKRAR blak GTİ ve tekrar yellow ....GTİ ve white 106 gti
|
bende şaşkınlık içersindeyimmmmmm şu an
__________________________________ Ummadık anda arayan eski sevgililer 2'ye ayrıLır ; Acı çekenler, canı cekenler ![]() şevki özcan...... |
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: Sundance Yellow Gti
|
Yeni konu açmayayım bende bir soru sorayıım 2010 model honda civic'e nos taksak problem yaratırmı motoru elimize alırmıyız
__________________________________ [FONT="Franklin Gothic Medium"] POWERED BY AYDOĞDU GARAGE [/FONT
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: hmm...
|
ben 1.3cdti 70hplik corsada 50lilik bastım 3 tüp bitirdim herhangi bi problemle karşılaşmadım. montaj kısmında problem olabilir gibime geliyo
__________________________________ Lanet Olasıca Sokak Yarışçıları...
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
evet. sonra kısmet olursa esas arabama takacam.
__________________________________ N2O4-spec |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]()
|
bölüm olarak memeyi taktığım yer intercoolerdan havanın motora gittiği yer ile gaz kelebeği arasına verdim nosu. tabi o hortum kauçuk olduğu için intercooların üzerine çıkışın olduğu plastik yere montajını yaptım memeyi. __________________________________ N2O4-spec |
|
|
|
|
|
|
#12 | |
![]()
|
benzinli olsaydı belkide motoru kırmıştım şimdiye. dizel yük motoru. zaten benzinli gibi ateşleme ile değil sıkıştırma ve basınçla çalıştığı için ona görede dayanıklı ve pahalı oluyor. ayrıca orjinal turbo olması motoru daha bir dayanıklı olduğu anlamınada gelebilir. ayrıca önemli olan fiesta olması değil. bu 1.6 motor dizel. 1.4 68hp değil. 95hp. ayrıca araç 1040kg. demir istepneyi vs sökersek heralde 1000kgyi bulur. __________________________________ N2O4-spec Son Düzenleyen akdeniz; 10-12-2010 18:26. |
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
|
eğer mümkünse egr iptali ve çipte yaptıracam üst devirleri nosa göre, alt devirleri ise normal programlatabilirsem iyi olur. sonrada arkadaşın vtiyı var. sonra bi bakacaz bakalım 160 hp vtı mı? 160hp turbo dizel nosmu?
__________________________________ N2O4-spec Son Düzenleyen akdeniz; 10-12-2010 18:27. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
kaclık jet kullandın, hangi marka kit, wet-dry vs daha detyalı bilgi verirsen yardımcı olurum...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
|
bu arada yukarda yazdığım sorunla ilgili bilgisi olan yokmu?
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
zex standart kit. jet heralde 50lik. kitle gelen jet. dry...
|
|
|
|
|
#17 |
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
.35 yazması lazım 50hp icin
wet kullanmayı dene yada jeti kucultucen .31 takıp 35hp deniceksin. 1.4e 100luk bastım 1.2ye sunu bastım diyenlerin gazına gelme, 30hp den baslayıp afr ve avansına gore attırabilirsin. ben 75hp bastım sorunsuz. 90 denedigimde kol egip sekman kırdım... |
|
|
|
|
|
#18 | |
![]()
|
-4500devirden aşağı nosu açma, kırmızıya girmeden önce nosu kes. 1. ve 5. viteslerde dikkatli ve az kullan. -ilk gün motoru kırma, mouse tıklar gibi nosu açıp kapayarak motorun zorlandığını sesinden anlamaya çalış, sonra ne zaman açıp kapayacağına kendin karar ver. -bunlara alıştıktan sonra nosu oyuncak gibi zevkine sıksık açıp kapama. motoru dinlendir. __________________________________ N2O4-spec Son Düzenleyen akdeniz; 10-12-2010 18:39. |
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
bu durumda tornacıya gidip bana şunun aynısını ancak bu deliği .31mmlik olanını yaparmısın mı diyecem? __________________________________ N2O4-spec |
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |