|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: SUBARU İMPREZA TURBO
|
Öncelikle şimdiden tşk ederim herkeze...
99 model standart gc8 kullanıcısıyım geçenlerde araç stop etti ve çok uğraşlar sonucu maf sensöründen olduğunu anladım..gittim kendime orjinal bir maf sensörü aldım taktım sorun hallolmuş oldu ( bu arada açık flitre kullanıyorum mantar) aradan 1 ay geçmeden yine aynı sorunla karşılaştım şuan yine maf sensörünün fişini atktıgımda araç çalışıp stop ediyor fişi çektiğimde çalışıyor arıza ışığı yanıyor ve belli bir devirden sonra gitmiyor 2500 devirden sonra..şimdi size sorularım.. 1. maf sensörü sürekli bozulan bir parçamıdır. 2.açık filitre kullanılan her araçta böyle sürekli bozulurmu yani sorunu flitredemi aramalıyım 3.bunu iptal etmenin bir yolu yokmudur. 4.fiyatı hk bilgi. açıkcası ne yapmalıyım...plase saygılar tşk. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Filtreniz yağlı tip filtremi acaba?
__________________________________ Bedeli ödenmemiş tecrübe,tecrübe değildir. ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: tüplü jip / vw1303s
|
gc8 lerde oem dışındaki çoğu filtre özellikle açık filtreler maf sensörünün bozulmasına yol açıyor... hele yağlılar......
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: Impreza Station Wagon, 406 Hdi
|
1. maf sensörü sürekli bozulan bir parçamıdır.
2.açık filitre kullanılan her araçta böyle sürekli bozulurmu yani sorunu flitredemi aramalıyım 3.bunu iptal etmenin bir yolu yokmudur. 4.fiyatı hk bilgi. 1.Hayır 2.Filtre çok hassas olan bu sensörün bozulmasına sebep veriyor. Kutuiçi filtre kullanmalısın Maf kullandığın sürece. 3.Aracına ECU alarak Maf'dan MAP'a geçebilirsin. 4.Alacağın ECU'ya göre değişir. 1700 Usd - 3000 Usd aralığında farlı ECU'lar bulabilirsin. __________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
|
tşk arkadaşlar orjinal filitre kiti bulup takıcam...
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Kutuiçi filtre Hks'de mevcut. Bulanada kadar bile bence orjinal kutuiçi filtre ile kullan. Mantar filtre Maf sensörünün katilidir. Bende başta aynı hataya düşüp 1 defa Maf'a dünya kadar para verip servisden almıştım.
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
ben zamanında 96 larda sorun olmadıgını ama 97 98 99 larda acık fıltrenın mafı bozdugunu soglemıslerdı 2 sene orjnal mafla 2 senede q45 mafla kullandım hks mantar hiç bişey olmadı
__________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: GRA GC
|
Bende maf var. yedekte dursun diye almıştım zamanında. ama şu an da kullandığım Subaruya uymuyor. lazımsa verebilirim
__________________________________ Engine Type: EJ20G |
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
__________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: GRA GC
|
altından , elmastan daha değerli o benim için :![]() ![]()
__________________________________ Engine Type: EJ20G |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
|
alabilirim maf filitrenizi fiyatta anlaşırsak ....özelden msj bekliyorum. varsa filitre kutusu onuda alırım orj.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
arkadaşlar ya sizin fiyatlardan haberiniz yok yada ben çok ucuza alıyorum tanımadığım beka dan
)) servis satış fiyatı aklınızda olsun maf sensörünün 270 ytl ne zaman istersenizde bulunan bir parça bu aklınızda olsun bu benim 2. alışım kutuda buldum ilginiz için tşk.banada şöyle pahalı böyle pahalı dediler gittim servise ilk 320 dediler biraz konuştuk filan fulan 270 ytl aldım 2 tane hemde ne zamanda isterseniz depolarındada var servis çıkışlı.... |
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
__________________________________ Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
|
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
şimdi onun resmini çekmedim arkadaşım.. neden sana yalan söyliyim veya ne kazancım olabilirki serviste diyorum siyah ince uzun 10-12 cm içinde okuyucu olan bir parça beka florya servisindede aynı para maslak doğan ustadada aynı para....sıfır
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
sana yalan söylüyosun demedim.
|
|
|
|
|
|
|
#16 | |
![]()
|
)) floryayıda arıcaksan orda emrah var onunla görüş maf sensörü ne kadar de bakalım ne dicek ilkini doğan ustadan aldım arkadaşım sonra beka florya emraha sordum oda aynı fiyatı verdi...sorun yok.sanırım elindeki maf..ları alırken çok ödeme yaptın inanmak istemiyorsun...
Son Düzenleyen SAKINCALI; 04-01-2011 22:38. |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
EcuFast
Otomobil: Günlük f430-Haftasonu 106 vts =p
|
Kutuiçi HKS filtre bulunur bilginize..
__________________________________ ECU FAST |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
aldığın parça budur doğrumu ? Çözmeye çalıştığım nokta 2 sene önce 700 lira olan ama Beka'nın sahibi akrabam olduğu için bayii fiyatıyla 400 liraya aldığım malın nasıl bu fiyata geri indirime gittiği başka bir amaç yok yani. ![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |