|
|
#1 | |||
![]() |
Takım Conta olarak Stone marka japon malı contalar nasıldır ?
Özellikle turbo araçlarda mesela uzun süre kullananlar var mı ? Sıkıntılı parçaları var mı bu takım contalarda keçelerde vs. __________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: stock 1.4 is&yuan 150 cc cross&yamaha DT 125 R cross
|
oem den sonra takım conta olarak stone kullandım ama krang keçesi kortego kullanmanı öneririm her hangi bir sıkıntı yaratmadı
__________________________________ 05352793533-05545364484
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
TechTurkey
|
ben Her zaman orjinalini öneriyorum
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
bence de güzel de OEM ne kadar fiyat acaba
bu saatte ogrenemiyorum bilen var mı ?
__________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
|
goldenEagle alabilirsin oem satıyorlar 100$
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
ama benim silindir kapak contam zaten Golden Eagle'dan OEM.
vtec conversion kitten çıkan. Bana lazım olanlar : diğer geri kalanlar. Bu geri kalanlar için ( keçeler, sübap lastikleri vs) için Stone sormuştum aslında. __________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#7 |
|
TechTurkey
|
100 dolar civarında sanırım OEm honda ıvır zıvırı
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: satılık ae101,satılık vtec2
|
bence çok guzel bır conta hondanın her modelıne taktım,typer dahıl sıkıntı olmuyor kullanmanı tavsıye ederım
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bakayım OEM bulamazsam stone alacam
yurtdısında da kullananlar buldum sıkıntı yok diyolar.. __________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: ALL MOTOR SOHC+ passat TDI
|
stone süperdir ben kullanıyorum sorun sıfır
__________________________________ D series 14.2 sec N/A PISTON GARAGE http://www.techturkey.com/forum/atmo...-bilgiler.html |
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |
|