|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Hayal et
|
değerli büyüklerim ve kardeşlerim 6 yıldır stock kullandığım 94 model 2.0i opel vectra aracımı turbolamaya karar verdim,elimde şuan bir adet Garrett turbo ve markasını bilmediğim bir intercooler var,turbonun üzerinde GT1444 yazıyor,başka bir yerindede M4 A/R 42 yazıyor alt alta,bu turbo ve intercooler'ı arkadaşımın 1.4 dizel yeni nesil toyota corollasından çıkardık,stock motoru turbolamayı düşünüyorum,bir kaç ustaya gösterdim 0.4-0.5 barda doğru ayarlarla sorun çıkarmadan yürüyeceğini söylediler.turbo ve cooler'a headers,contalar,yağ ve hava filtresi vs. eklenerek bu projenin yürüyeceğini söylediler,ancak bana göre yürümez,
Downpipe Wastegate (turbonun üzerinde olup olmadığını bilmiyorum) OEM ECU yeterli olur mu? daha büyük enjektörler gerekli diye düşünüyorum,turbo konusunda daha önceden hiç bir deneyime sahip değilim,bildiklerim okuduklarımla sınırlı,bu konuda bana yardımcı olmanızı rica ediyorum,A kasa vectra turbo olarak bildiğim ankaradaki MLR var,araç sahibi abimde siteye üye,eğer konuyu görüpte yardımcı olursa sevinirim,tahmini kaç HP güç elde edebilirim(stock motorla),şimdiden hepinize çok teşekkür ederim,turbo ve cooler fotoğrafları ![]() not:aracın yol tutuşunda,aktarmasında ve fren sisteminde ne gibi iyileştirme yapmam gerekecek,bu konudada yardımlarınızı beklemekteyim ![]() ![]() ![]() ![]() Arabamın kaput altı ![]() ![]()
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
oem ecu yeterli olur bitanede 5. enjktor taktinmi tamam...
not: desemde inanmayin, bikere 1.4dizelin turbosuna sorun cikarmaz diyen ustadan direk kacarak ise baslayin... __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: Corsa with c20let
|
o motorun kodu c20ne galiba hıc ugrasma
MLR c20let kodlu motora sahıp yanı senın yapacagınla onun arasında bır dag kadar fark var eger yapmak ıstıyorsan soyle yap senın blokla c serısı 2.0 bloklar aynı krank kol kapak degısıklıgıyle baslarsan MLR tadında olur... MLR oem pıstonla yuruyor 3076 turboyla kalan tum hesaplar sana kalmıs __________________________________ Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı Uyanmak Gerek Uykulardan Artık |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
güzel projeymiş başarılar...
__________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD |
|
|
|
|
|
#5 | ||
![]()
|
sence bu proje yürür mü,yürürse biraz bilgi verebilirmisin![]()
__________________________________ Satlık Fuji S2700HD http://www.techturkey.com/forum/off-...dpilcanta.html |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
![]() |
benim motoruma pancar motoru demeniz hoş olmadı
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
|
abi teşekkür ederim,yardımlarını bekliyorum
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
|
gayet keyifli olur. oem ecuyle ben bakkala bile gitmem ama sen bilirsin. bitane megasquirt alirsan eger sokerken baska arabaya takarsin zararinda az olur, motorda daha az riske girer... not: motor kac binde, segmanlar ve yataklar ilk riske giricek parcalar... __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
|
ben ecotech mı dedım
__________________________________ Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı Uyanmak Gerek Uykulardan Artık |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
|
pancar pancar sana motor yaptı dıyenler bıle var yok yapmadı dıyorum yaptı yaptı dıyor hee dedım sonrada
__________________________________ Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı Uyanmak Gerek Uykulardan Artık |
|
|
|
|
|
#11 | |
![]() |
sinan ağadan sonra 50bin km yaptım en az 40binde o yapmıştır daha çetonun 2007de gazlıkalemle yazdıkları duruyodur contanın altında 2 kerede turbo büyüttüm daha 2 sene gider...
__________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD Son Düzenleyen palamut; 17-02-2011 21:27. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
afedersin abi yanlış biliyorum demek ki
|
|
|
|
|
#13 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#14 | |
![]()
|
arkadasa yardimci olsaniz keske? __________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
|
#15 | |
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
arkadas yaklasık 10.000 TL butce fınanse etmesı lazım oncebosa anlatmayalım parayı ayarlasın uzun uzun anlatırız
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Dostum o pistonla o iş olmaz oyarak kalın conta koyarakda sağlıklı bir iş olmaz bence turbo yapacağına c20xe ye çevir hem çok daha sağlıklı hemde şu setupundan daha hızlı olursun altyapın daha büyük kısmı hazır olur ilerde c20let yaparsın 8 valf motorda turbo deneyimleri pek hoş sonuçlanmıyor ohv de overlape müdahale şansın da kısıtlı. yani işin aslı iki türlüde masrafın yüksek ve birinde sonuç garanti diğerinde değil. bence c20xe yapmanın yollarına bak sonra c20let parçaları topla
illede denemek istiyorum diyorsan sen bilirsin. __________________________________ R-Turbo C20LET GT3076R F28 FWD |
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
yardımcı olmaya çalışıyoruz bizde canım...
|
|
|
|
|
#19 | |
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |