|
|
#1 | |||
![]() |
Aracımda Nos kullanmak istiyorum. 140k kmde 97 model vti. Cr standart beyin standart. Kuru kit kullanmak istiyorum zex marka. 2 el olarak buldum. Filtre eksoz headers var araçta.
Kuru kit 50 shot kullanımımda sorun yaparmı aracın motoruna bişi olurmu. Avans vururmuyum bilgilendirirseniz sevinirim. Daha önce takan eden varmı var ise kullanımda sorun yaşadımı tavsiyeleri bekliyorum. __________________________________ Techturkey Fan. |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: EVO 8
|
konuyu yanlış yere açmışsınız burası video bölümü
50 shot da sorun yaşamazsınız __________________________________ BATIKAN |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: LandRover-Little Monster
|
bişey olmaz sık gitsin..
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
TechTurkey
|
Kullanımdan ziyade motor kondisyonu hakkında fikir vermesi acisindan kompresyon testi yaptir en azindan , degerler ne durumda ciddi farklar varmi silindirler arasi incelersen iyi olur. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
![]() |
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
TechTurkey
|
Konu o degilki nos hakkında bilgi almak isteyen birine "sendemi abi crx le deniceksin ondan bu çalışma " yazman çok alakasız..Ceza puanı vermem gerekirken de vermedim ayrıca , yeni tasidigim icin. Vti da nos hakkında bilgi verirsen silinmez . Bu konudan faydalanmak isteyen internet ortamında yuzlerce kişi olur..umarım anladın. __________________________________ "If you aren't breaking parts on your car, you aren't going fast enough" "If you can leave two black stripes from the exit of, one corner to the next, you finally have enough horsepower" |
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#7 | |
![]() |
bnm düşüncem 140k daki yüksek devir çevirmiş bi makinaya 50 lik kuru bağlamak sıkıntı yaratır yönünde o zaman metal yorgunluğu çoktur bana kalırsa crx i karıştırmayalım anladım tşkler
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
umut crx i nerden cıkardın anlamadım
sen geccen heralde söylediğin crx i dünyanın parasını harcadın crx gecmek için. yada nezaman araba gecme hırsımı gördünde gelip böyle yazıyorsun.
__________________________________ Techturkey Fan. |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#9 |
![]() |
kısmet abi crx ten bahsetmeyelim öle denildi konuda
crx te bizim yabancı değil yani sonuçta vtiları geçen bi crx baş tacı özelden devam ederiz zaten kirletmiyorum konuyu
__________________________________ bmw z3 x mazda rx7 x cadillac sts x su vtec x bmw e39 Son Düzenleyen su_vtı; 13-04-2011 19:36. |
|
|
|
|
|
#10 |
![]()
Otomobil: sedan eg coupe rex sir
|
harbiden basılsa sıkıntı olurmu ?
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: I love my EF
|
takipteyim bende merak ediyorum
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
abi bana mantıksız geliyor işin aslı 140.000 kmrede 15 yaşında snuçta vti bu araç devir çevirmiş araba illaki sıkıntı yaratır kanımca
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206Gti
|
bişi olmaz okadarcıkdan. dayan gitsin erkn
__________________________________ kimse beni sevmiiiii
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
Otomobil: Gelecek Yakın Zamanda :)
|
konunun bende takipçisiyim merak ediyorum bi sorun yaratırmı?
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
nos tecrübesi olmayıpta zararlıdır diyenlere bitiyorum
bas kardeşim sorman hata
__________________________________ Drift Spec TenekE30 Swap M50B25 + Supercharger + Nos EcuFast 'Dr.Ecu Özgün Güleç PPR Motorsport 'Kaan Güvenir AlpineStar Garage 'Fatih Çelik Performans Debriyaj Ankara 'Şahin Binboğa |
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: K-egswap - Turbo Accord
|
2.0 Accord da Bastık 50-Zex Kuru 1Hafta İçerisinde Motor Kırdı
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: dublex subaru
|
hangı accord bu e manage baglı olan bı arabamı?
__________________________________ Olum nissan arabamı arabanın hası kralı subaru yıllardır biz yürüyomusuz
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |