|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Kağnı arabası
|
arkadaşlar stock b16a2 motora turbo ile ne basabiliriz ne alabiliriz + olarak neler yapabiliriz block guard kalın conta gibi yapan arkadaşlar vardır max. kaç basılabilir + olarak sağlık durumu ne olur problem yaşatırmı yaşatmazmı
__________________________________ OKAN YILMAZ ..PRO STOCK GARAGE.... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: SPOON CIVIC
|
eger motorda comp kaybı yoksa ıyı durumdaysa uzun vadelı düşük basıncta bınılmek ıstenıyorsa kafam rahat olsun dıyorsan yataklar yağ su benzın pompası radyatör borular termostat müşür yenılenip 0,7 barda guzel bır ayarla kullanılabılır...
|
|
|
|
| Teşekkür Edenler |
|
|
#3 |
![]() |
stoc halimle 0,5 0,6 basabiliyorum gayette keyifli + 100 garanti
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
Otomobil: jdmek20 haram beygir & new kangooR & mercedesEclasse
|
Stock motora GT30 ile 1 bar basılır sorunsuz
mehanol kit falan gerekir Birde EMS şart __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
Yurt dışında örnekleri var
Bizler amerikayı yeniden keşfetmiyoruzki onları taklit ediyoruz neden fazla gelsin ? Ben K20A 11.7 ye 62mm turbo ile 1 bar basıcam dedigim zaman da herkes fazla kırılır diyodu ben 1.5 bastım bişi olmadı 1.7 bastım bişi olmadı 1.8 de kol çıktı yurt dışında adamlar test etmişler denemişler bizde bu korku neden var anlamıyorum
__________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: Peugeot 206 RC
|
Yakıt farkından geliyor olabilir o korku. Ama onunda geçici çaresi methanol kit.
__________________________________ Never drive faster than your guardian angel can fly |
|
|
|
|
|
#8 | |
![]()
Otomobil: loading..
|
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]()
|
sen avansı abanma azcık EGT şişer top speed yapma herşleyin çaresi var Tüketiciyi bilinçlendirmek lazım ama Bizde Maşallah herkes birbirini korkutuyor __________________________________ insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]() |
bende bi basayım ozaman miniks ama kırılırsa senin yüzünden ona göre ![]() ![]() ![]() bilmiyorum ya ama denemekte faydada var zararda var ondan korkuyor sanırım insan. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Bravo HGT
|
walla hondacılar sanslı ya herseyin denenmişi var. Bizde durum sakat denenmiş ornek yok. Peki miniks stock HGT motoru için yorum istesem? Gerci konu sahibi aractan farklı ama basınc olarak ne tavsiye edersiniz stock HGT motoru için? gt2871 ile
__________________________________ Kaan http://img830.imageshack.us/img830/2295/imzah.jpg www.retamuhendislik.com.tr |
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: peugeot 205 rc swap & 92 integra
|
bende integraya yapcam 0.7 basınçta stock motora deneyip görcez
__________________________________ PISTON GARAGE DETAILING GARAGE |
|