|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: Çaça Spec C
|
foruma baktım ama kullanımla ilgili kimse bisey yazmamıs
![]() display unit (unl): gostergenin kullandıgı birimi. psig(psi), bar(bar), kpg(pas) scramble boost (scb): scramble boost icin switch bagladıysanız kullanabilirsiniz. switch aktif olunca anlık olarak boostu arttırır. psi veya bar olarak degil duty cycle olarak ayarlanır. scramble boost time (scr): 0-25.5 saniye arasında scramble boostun suresi. pressure sensor (sen): internal sensor kullanılrsa (l) modu max 29psi. external sensor kullanılrsa (e) max 50psi. alarm (ala): ayarladıgınız basıncta ledler sayesinde uyarı verir. spring pressure (spr): wastegate yayının basıncıyla ilgili ayar. optimum degeri bulmak icin en alt degeri girip yavas yavas arttırın. deger azsa lag olabilir deger fazlaysa boost creep boost spike olabilir. bar graph (ful): led aralıgı ayarı. ornegin 1.5 peak basınc icin 1.6 veya 1.7 olarak ayarlayın. boost setting a (axx): bar veya psi degil duty cycle olarak ayarlanır. deger aralıgı %10-%90. istenilen basınca ulasmak icin en alt degerden 2ser 2ser olarak arttırın. gunluk kullanım icin a modunu kullanıyorum. boost setting b (bxx): a modu nasıl ayarlanıyorsa b moduda aynı. fazla basınc icin b modunu kullanıyorum. |
|||
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |