|
|
#1 | |||
![]() |
10.4 sıkıştırmalı motorda güvenli max. turbo basıncı ne kadar olmalıdır??
uygulama bolt on yapılacak __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechWorks
Otomobil: billet
|
turbo nedir egzantrik vs nedir bu söylenemezki bu şekilde
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#3 | |
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
e ben dedim ona.
motor d16v1 diyeyim daha açıklayıcı olur. stock internal bolt on turbo. turbonun ne olduğunu yusuf yazar __________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechWorks
|
bolt on turbo ne demek turbonun büyüklüğünü özelliklerini yazsanıza
iş sıkıya gelirse her turboyu bolt on yaparsın
__________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
cok özür
![]() garett gt25 , egzantrık oem , ınternal wesgate lı sıstem olacak __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#6 | ||
![]()
Otomobil: bırçetimin patronunun nissan x-traili - caddy si - doblosu - bırçetimin integra - kendimin sedan ef
|
![]() turbo bolt on demek istemedim yani
__________________________________ PRO STOCK GARAGE
|
||
|
|
|
|
|
#7 | |
![]()
Otomobil: 61 pre
|
arkadaş bi laf nolmuş ya bişry merak edıyorum sıkıstırma düşcekmi yoksa direk bolt on uygulayıp basınçmı accaksınız ? aracta suan ne var ve beyın ne kullancaksın çok merak ettım bide arac lpg limi ? edit: nick name rebel . __________________________________ old is cool
Son Düzenleyen sürüngen; 22-08-2011 11:13. |
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
aracın stock sıkıştırması 10.4 turbo uygulanacak araca
garett gt25 turbo (internal wesgate ) 550 cc enjektörler safc ıle kontrol edılecek (0.5 barda yeterlı olacagını düşünüyorum) avansla şunla bunla oynanmayacak __________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: Opel Astra
|
Pardon birşey sorabilir miyim Apexi safc yi ecu olarak kullanabiliyor musunuz yani oem ecu yu direk devre dışı mı bırakacaksınız?
__________________________________ Custom Electronic Projects
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
sadece hava yakıt karışım ayarını yappmak için kullanacagız , tabııkı oem ecu üzerinde kalacak
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]()
Otomobil: Opel Astra
|
Anladım teşekkür ederim.
__________________________________ Custom Electronic Projects
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
Otomobil: passat b5
|
safc her araca uygun oluyormu ya ?
bide avans falan uğraşmıcaz diyonuz , sebebini merak ettim. amaç beyine falan girmeden en ucuza çıkarmakmı ? |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
düşük güçler hedefımız , 170 hp cıvarı versın bereket versın çıtırdan bişi istiyorum, motor içine girmek ıstemıyorum şu an
__________________________________ PRO STOCK GARAGE CNC MACHINE WORKS gidiyormuştu var birde muştulu geçmiş zaman... cumle içinde kullanımı... muştu bir gün camiye gidiyormuştu... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
Otomobil: passat b5
|
anladım abi MS falan niye düşünmüyosun
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
hedeflediğim basınçlarda gerek görmüyorum ms , bakalım önumuze ne cıkacak yaşayıp görcez
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
|
|
|
|
|
#18 |
|
TechWorks
|
safc yerine bence farklı birşeyler kullanın,
0.7 0.8 bar basmanız gerekir bence sıkıntısız yani ben olsam böyle bırakırım __________________________________ eleştiri gizli hayranlıktır.
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
FİC de kullanabilirsiniz
|
|
|