|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: rs13
|
araba 200sx s13 ca18det
filtre / komple egzoz / walbro pompa / intercooler var. beyin- maf-enjektör orjinal. araba rolantide veya yolda giderken nerdeyse sürekli 10 afr de.zor çalişiyor vs. vs.alt devir giderken cok kotu boost gelmeye başladikca araba kendine gelmeye başliyor.cok üst devre bakamadm riske atmamak için. görünün problem enjektörlerin birinde ufak benzin kaçagı var. Sizce ne olabilir ? yarin bakicam.problemi bulamassam antreman yalan oldu
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
Zenginde kalmakta tehlikelidir. fazla benzin yagin ozelligini bozar silindir ic ceperleri cizilmeye baslsr sorunu acilen cozun
__________________________________ |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
maf ın saçmalıyor olabilirmi kankacım ?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Yeni konu açmayım
![]() İdeal afr nedir? Şimdi biz 3.32 de dip gazda 12,6 - 12,8 6000-6500rpm 3000-4000rpm 13-13,4 arası gidiyoruz. Dün başka bir bmw atmosferik yüklü 12 de sağlıklı yürüdüğünü söyledi. VArmı fikri olan
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
TechTurkey
Otomobil: fio emo 95ps
|
Benzin regülatöründe sorun olabilir. Enjektörlerde işeme olabilir. Maf'ta sorun olabilir.
__________________________________ “ Ever tried. Ever failed. No matter. Try Again. Fail again. Fail better. ” Samuel Beckett |
|
|
|
|
|
#6 | |
![]()
|
bıktım maftan ya geçen ant. da z32 maf bozuldu orjinal taktık oda pert demek yarin bakarm tekrar
![]() beyin alınca ztn map'a geçecem ![]() kontrol edicem yarin hepsini umarım cozulur. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: sr20det s13,5//speedy_Honda CRX//205 GTİ/57 Chevrolet Bel_air/75 Ford Mercury Monarch..
|
benim arabada da yüklenince zengin oluyo araba 10 a kadar düşüyor ama normal kullanımda rolantide bişey yok mustafa intercooler borularında kaçak var dedi ama daha bakamadık
![]() ![]() bayramdan sonra bakacaz inşallah![]()
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]()
Otomobil: loading..
|
benzin regülatörü görevini yapmıyor gibi. regülatöre giden vakum hortumu çatlamış olabilir zamanla genelde gözle farkedilmez onu kontrol etmen iyi olur
__________________________________ piston garage |
|
|
|
|
|
#9 |
![]()
Otomobil: var
|
%99 maf bozuk baska bi sx in mafını alın bi deneyin derim
|
|
|
|
|
|
#10 | |
![]()
Otomobil: White Rs @ New Kangoo
|
Abicim benzini açma imkanı varsa açıp öyle deneyin eğer iyi sonuç alırsanız öyle devam edersiniz..Atmo yüklü typerımda tam gazda 13,2 iyiyken Clio rs ile 11,8 lerde daha iyi olduğunu gördüm.. |
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
hacı BMW zengin yürümeyi sever
verin benzini
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]()
|
intercooler borulari kontrol ettik tamponu sokup
vakum hatti saglam benzin hatti problem yok 2 farkli mafla denedik 2 farkli beyinle denedik rolanti valfi vs. kablolar bakıldı. kaçak olma ihtimaline karşin blow off bile iptal etti ![]() araba hala garip bilmiyorm belki elektrik tesisati olabilir. rolanti bzn toplasada 1-2 vites farketmiyor boost geliyor ama araba gitmiyor spool sesi var gostergede basinc 0,5 vs. cikiyor ama araba tepki vermiyor.6-7 saat ugraştik drifte yetişşin diye cozulmedi. artik elektrik tesisatina bakacaz. birde sentede fln problem olabilirmi diye kontrol edilcek. hoş onemli olan pazara yetişmesiydi olmadi bi süre yatar ![]() spawn ve piskolojik deliye tşkler
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]()
Otomobil: no car no cry
|
wideband sensörü arıza yapmış olabilir mi?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]()
|
senteden dolayi bolemi problem cikabilirmi acaba
![]() sanmiyorm problem olsun.sensor bozulsa bile araba belli ediyor sacmaladigini. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]()
Otomobil: Lightside GP
|
triggeri degistirdigin yerde senteyi kaydirmis olmasinlar?
__________________________________ Experience is what you get when you don't get what you want.
|
|
|
|
|
|
#16 |
![]()
|
olabilirler sente böle saçmalatirmi peki ?
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Yapar barış.
__________________________________ ***LAND OF HARDCORE DRIFTERS *** Drift Kulübü - Başkan Yardımcısı Blog'um ! http://drifttr.com/ |
|
|
|
|
|
#18 |
![]()
Otomobil: Varbişi :)
|
birgün bir ustaya bu hava yakıt karışımının zengin nasıl olur fakir nasıl olur anlatıyorum filan. ordan çırak lafa atladı
çırak; abi bunun zengini fakirimi var bide yaw dedi ben; nasıl yani? çırak; hımm aslında haklısın a6 zengin aracı şahin fakir aracı dimi abi? ben; zuahhahahaha muhaha __________________________________ Şehitlerimizi unutma! Unutturma! |
|
|
|
|
|
#19 |
![]()
Otomobil: 200 SX,Ibiza stella
|
seninkinde o2 sensoru yok denni olsa ondan dicektim..duman varmi basinca
|
|