|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: civic 1,6ies
|
aracıma 0.4 barda stock olarak çalışabilecek turbo takmak istiyorum istanbul pendikte oturuyorum yapabilecek arkadaş varmı.
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
![]()
Otomobil: CİVİC / EJ9
|
kendınızı bı tanıtsaydınız
hoşgeldınız
__________________________________ www.ilovemyek.com __________________ Ek hatchback Bir insan, başkalarını övme hastalığına yakalanmışsa, bunun sonu gelmez. Bu kimse, menfaati gereği fasık ve zâlimleri de övebilir. |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Önce kendinizi bi tanıtın isterseniz. Daha sonra yardımcı olanlar olacaktır.
Üyelerimiz - TechTurkey Forum __________________________________ 'Songür Garage Team' - 'Utku SELAMOGLU' |
|
|
|
|
|
#5 |
![]()
Otomobil: Civic ies
|
öncelikle mrb. bende 1.6ies sahibiyim turbolama işini bende daha önce düşünmüştüm ama hemen yapılcak işlerden deyil. stock motora 0.4 basmak yerine motoru birazdaha doldurup ( piston başı, piston biyel kolları, ayarlı kasnaklar,subab yay,şapka,subablar,dereceli egzantirik vs. vs. vs. ) gibi tertibatları kurup turbolamak daha mantı olur çünkü stock motorda turbo zamanla sorun yaratabilir ve fazla verim alamazsınız.. ben kendi görüşümü açıkladım tercih sizin tabi.
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
düzgün bir kitle düzgün bir ayarla günlük 200 hpde kullanabilirsiniz eğer motrunuz sağlıklı bir durumdaysa.
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]()
Otomobil: civic 1,6ies
|
motor gerçekten güzel bu gün izmirden eksik olan parçaları bulduk haftaya cumartesi sabahlıyoruz chip e falan girmeden afc büyük enjektörler falan fantazi yapıcaz biraz o kadar,, daraga falan girmeye niyetimiz yok
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |