|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: TURBOteg
|
Arabam turbo şuan 0.5 bar basıyorum.Üzerinde td05 18G takılı sıkıştırmam biraz pistonlardan ötürü düşük..
Afr tam dip gazda 10.1-10.2 gibi gösteriyor.Her zaman basmıyorum ama en büyük zararı bana ileride ne olur? Rolantide ise 16.5 ile 18.0 arası gidip geliyor sanki stop edecekmiş gibi oluyor ama afr deki değer 18 lere gelince oluyor genelde stop etme eğilimi bunların nedenleri nelerdir? |
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
arabanız ayarsız olduğundan tam anlamıyla hem performansını göstermez hemde aşırı yakıt tüketimi olur ve pistonlarınızı komple benzinle yıkıyorsunuz şuan en güzeli düzgün ayar yapılıp binmek araba obd0 mı obd1 mi
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: TURBOteg
|
konuyu benim arkadaşım açmış benim yerime
obdo pr4 çiplenmiş oem beyin kullanıyorum ve üstünde sanırım motor yapılmadan önceki senin yazdığın yazılımı kullanıyorum deneme amaçlı taktım senin (stlegal) çipi dipgazda 10.5 11.5 değer veriyor benim sorum dip gazdaki afr değerleri 10.5 11.5 arasın ideal değer değilmidir vede rölantideki sürekli oynak afr genelde 15 17 arası sıkıntı yaratmaz diye biliyorum neyin göstergesidir |
|
|
|
|
|
#4 |
|
TechTurkey
|
AFR oynaması o2 açık ise o2 sensorunun salaklığıdır açık değil ise mapin salaklığdır,
11.5 senin için ideal bir rakam BEnce __________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Otomobil: Tegrahawk
|
__________________________________ 5.3 sec..
|
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |