|
|
#1 | |||
![]()
Otomobil: CUPRA R
|
arkadaşlar aracım cupra r aracımda intercooler, revo yazılım,6 bar benzin pompası,76 lık komple düz boru egzoz ,dv ve 4 bar benzin regülatörü var acaba 4 bar benzin regülatörünü söküp orjinal olan 3 barı taksam dahamı sağlıklı olur yoksa 4 barmı sağlıklı olur aracım daynoda 295 hp vermekte
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
TechTurkey
|
3 barı takar isen araban fakire gidicektir skıntı yasayabilirsin
__________________________________ www.drecu.com www.EcuFast.com Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!! |
|
|
|
|
|
#3 |
![]()
Otomobil: İndirimli İst Kart
|
suan kac AF ıle yuruyor araban wideband var mı arabada ? Eger suan zengınse az fakıre cekmek ıcın 3.5 takıp deneyebılırsın ama daha fazla basınc acamazsın fakıre kalma ıhtımalı olacagı ıcın
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]()
|
videband yok ama ara ara benzin kokusu geliyor ordan şüpeleniyorum gerçi revo yazılımı atarken söylüyor 4 bar regülatör takılacak diye bir bildiği vardır heralde
ama tek korkum benzin fazla gelir pisyonlar erir korkusu
Son Düzenleyen osman 1.8t; 25-10-2011 12:48. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
yazılım 4 bara göre mi 3 bara göre mi ?
yazılım neye göreyse onu kullanman gerekir. __________________________________ Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK |
|
|
|
|
|
#6 |
![]()
|
bugün o işi hallettim bycu revoya gidip sordum aracımın yazılımı 4 bara göre yapılmış en sağlıklısı 4 bar o yüzden sorunum kalmadı herkeze teşekkürler
|
|
|
|
![]() |
«
Önceki Konu
|
Sonraki Konu
»
| Konuyu Toplam 1 üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Konu Seçenekleri | |