1.4 tsi 122hp manuel vitesli golf'te castrol kullanıyorum, yaz aylarında benim de motor yağım çok azalıyor ve servis uyarısı veriyor.
1.4 tsi 122hp manuel vitesli golf'te castrol kullanıyorum, yaz aylarında benim de motor yağım çok azalıyor ve servis uyarısı veriyor.
.CeM. Nickli Üyeden Alıntı
2 Gun önce arabanın filtrelerini ve Yagını degiştirdim Filtrelerin 4 nude mahle, yagıda Liqui Moly toptec4200 kullandım araba kendine geldi. Bidaha motulmu tovbe.
TSI Motorlu aracınız varsa kesinlikle LM Can suyu.
Sirf merakimdan motul kullandim 4 ay evvel ondan once yine lm vardi, 1. Si aracin performansi kesinlikle lm deki gibi degildi, yag sicakligi gazlamasamda 115 116 dereceye kadar cikiyordu. Motor sesinde fark yok lakin bu 2 sey canimi cok sıktı. Yaklasik 5000 km de kullandim 4 ayda 2 kez kastamonuya gittim geldim istanbula doner donmez hemen filtreleri getirtip lm yag imida aldim. Ve degistik.
Sonuc olarak nekadar gazlarsamda sicaklik en fazla 102 103 dereceyi gordu. Kesinlikle performansi arabanin daha iyi oldu. Hatta anlik rolantideyken yakit tuketimi 0.8 di motulde lm de 0.7 oldu. Bidaha lm den baska yag koymam arabama.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)