Saçma. Git kumda oyna.
Printable View
Saçma. Git kumda oyna.
konu uzamis ama sunu belirteyim;
turbo saatli bomba degildir, kontagi cevirince tetiklenip patlasin. ayni risk atmosferik'de de vardir, keza ilk zamanlarda pt52 olsun ya da X marka egzantrik olsun takip subap egenleri goreniniz ya da duyaniniz olmustur. ya iyi usta bulacaksin motorunu emanet edeceksin ya da konuya hakim olacaksin elindeki parcayi istedigin gibi taktiracaksin...
iki gün foruma bakamadım :) benim konu birbirine girmiş admin ve moderatör arkadaşlar konuyla alakasız mesajları silerlerse sevinirim.
turbo için gerekli parçalar sorulmuş katletmişsiniz konuyu :D
cağdaşcım burda sana birşeyler yazan kişiler bilgili insanlar ve sende dahil bildiklerini birilerine öğretmeye yada bilgilendirmeye çalışıyorlar ama sen olmaz değermi gibisinden yazılar yazıyorsun bu hoş değil bu konuda uyarıldın.
Ama biraz daha araştırmacı ol yurt dışında saxo ya K20 motor koyup arkadan itişli yapıyorlar gayette iyi yürüyor. Yapılmaz kırmadan yürümez diye hatta o arabaya DEĞMEZ diye bir şey yok insanlar öyle arabalar hazırlıyorki tek kontakla binlerce sorunsuz km. kat ediyorlar.
kısaca bu sitede olumsuz şeyleri pek sevmiyoruz sanırım dimi
jan bu arada bir arkadaşımda 2000 model mavi 106 var temiz kazasız. kefilim istersen görüşeyim.
Arkadaşım ben haLi hazırda yapıLmış bır araca değmez yakıstırmasını yapmadım...
Eğer burda bi yanLıs yapmıssam o da sadece jan Liste ıstemıs ben yorum yaptım budur..
Değmez keLimesi yaLnızca benım dusuncem harcanacak emek para zaman zorLuk we karsıLıgında aLınıcak werım dusunuLdugunde bence değmez bu benım dusuncem dusunceye saygı oLdugunu dusunuorum bu sitede yanıLdıgımı dusunmeye basLadım bu gereksız tartsmadan sonra ıns değiLdir böyLe...
Ben biLmedğmi arastırmasını öğrenmesini biLiorum burdan oLsun baska yerLerde oLsun biLene de sorarım gocunmam,ama bnm fikrim yadırganmasın en azından bu sekıLde..10 kısı gunah kecisi iLan etti tek bı fıkrım yusunden aanLamak ıstedıkLerı gibi anLayıp yorum yaptıLar ya da ben demek ıstedgımı anLATAmadım bud a mumkun..
10 senedır tamirhanenin içerisindeyim cok bıLırm demıorum demem de ama kumda oyna dıen adamı birikimimde boğarım... bu kıısıyi de uyar... ben senın uyarını dikkate aLıcam.
jan bidaha acma konu:)bak noldu:)106 alınja atasını yaparıs:)
http://www.sahibinden.com/indirim_ya...XQQdisplayitem
böyle birşey buldum,fikir verir belki biraz ;)
[QUOTE=_cAgdAsH_;173561]
Değmez keLimesi yaLnızca benım dusuncem harcanacak emek para zaman zorLuk we karsıLıgında aLınıcak werım dusunuLdugunde bence değmez QUOTE]
Mesela ne kadar harcayip ne kadar güç alırsan seni kesmez?