Arkadaşlar aracımı yeni aldım yeni yeni alışıyorum ancak ufak bir problem var sanki , araç turbo ve sorunum ufak ancak sinir bozucu ,
Öncelikle araçta normal kullanımda (turbo açmadıkca) hiçbir problem yok , lakin nezaman 3.500 dd üzerine çıksam gazlasam ve sonra bırakıp normal kullanıma dönsem araç çok ufak silkeleme yapıyor. Örnegin gazladım sonra 4de attım normal 3 bin devir gidiorum 3-5 sn arayla ufak kesilmeler oluyor. Daha sonra ışıklarda duruyorum sanki stop edecekmiş gibi oluyor ama 10 kerede 2 kere stop ediyor yada etmiyor. Denemek için sağa çektim aracı 2 dk kadar kısa bir süre dinlendirdim kontağı kapatarak ve tekrar yola çıktığımda ne kesme var ne silkeleme var nede ışıklarda vs. dengesiz çalışma var sorun yok oluyor.. Artı bu şekilde 3-4 kez full dip gaz yarıştım yarışırken en ufak bir kesme yok sorun yok silkeleme yok nezamanki yarış bitip yavaşlayıp günlük kullanıma geçiorum bu oluyor.
Sadece turbo açıp gazladığımda yada gazlamasam bile 3.500 devir üstü bi yapıp bıraksam bile bu sorun başlıyor.. Sebebini bilen daha önce başına gelen varmıdır acaba??![]()