Arkadaslar s.a aracim 1.8T quattro a4 180 hp lik model chipledik birde turbo istiyor araba mecvut turboyu buyutmek ne kadar mantiklidir tskr ederim simdiden
Arkadaslar s.a aracim 1.8T quattro a4 180 hp lik model chipledik birde turbo istiyor araba mecvut turboyu buyutmek ne kadar mantiklidir tskr ederim simdiden
acık yavaş sür lan şu arabayı eşşoleşşek
Çok mantıklıdırÇok ta fazla yapılmış örneğini görebilirsiniz.. (ben dahil)
Önce bi tanışabilirdik tabii...
Araç kaç model ? motor kodu nedir ??
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
kardeşim içini büyüttüğün zaman basınçta kayıplar olabilir aracın auq motorsa sendeki turbo k03s turbonun tamir takımını değiş yeterli bence güzel bir yazılımla 240 hp civarı alırsın buda yeterlidir
elimde orjinal turbosu var çok temiz eğer düşünürsen...
0-400 = 10.4sn.
AUDİ QUATTRO & 1.8t gt3582R+HALTECH ECU+NOS+ECUFAST =
E39 ///M5
AUDİ S3 8L
Motor kodu gözle görülecek kadar açık şekilde yazıyor kaputu açınca (yavuzun arabadan hatırlıyorum), bi bakabilirseniz bi zahmet bilgililer/tecrübeliler daha çok yardımcı olurlar![]()
www.egeturbo.com
Turbo asker
Ahmet bey, Emrah beyin eski aracı olan siyah 1.8 T quattro şu an sizdeki araç herhalde? Plakada ED 411 olması lazım. Havalar düzelince ve arabanızın eksiği giderilince müsait bir zaman roll düzenleyelim olur mu? Aracınızla denemek istiyorum. Stock 180 hp polo gti.![]()
Vw Cc & Mk 5 Gti
kimse turbonun içini büyülterek verim alamadı herkez sadece aldığını sandı ama sağlıklı olmuyor basınç tutamıyor peak 1.5 vuruyosa 0.8 kadar düşüyor dikiş tutan nadirdir oda 10000 km sonra patlıyor en mantıklısı büyük turbo alıp manifoldu değişeceksin birde enjektör yazılım intercooler oldu kaymak keyfine doyulmaz aklında soru işareti kalmaz![]()
mevcut turbonu buyutmeden once egzoz ve coolerda ıyılestırmeler yapmalısın egerkı henuz bır uygulama yapılmadıysa.ozellıkle coolerın orjınalse artık cok yetersızdır.masrafsız hıcbırseyı ellemeden sadece yazılım guncellemesı yapıp takabılecegın turbo k04 001 (k04 015te olabılır hangısı hatırlayamadım bırı duz bırı yan motor ıcın aynı turbolar).
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)